Workshopul Pasărea ascunsă în piatră @Shaping Design. Together.

Se va desfășura sâmbătă, 19 & 26 iunie, orele 11:00.

Conceput special pentru cei mici, atelierul „Pasărea ascunsă în piatră” oferă copiilor ocazia să exploreze materialele, texturile și uneltele specifice sculpturii și să pătrundă în universul creativ al lui Constantin Brâncuși!

În contextul expoziției Shaping Design. Together, care poate fi vizitată până pe data de 27 iunie, Cartierul Creativ și Muzeul Național de Artă al României vă invită să pătrundeți în tainele operei lui Constantin Brâncuși prin intermediul unui atelier ludic, adresat copiilor.

Pornind de la operele artistului din Galeria de Artă Românească Modernă, copii se vor familiariza nu doar cu principalele lucrări ale sculptorului, dar și cu felul în care acestea au fost create, prin intermediul unor instrumente și instalații special concepute pentru acest atelier de către muzeografi specilizați în educație culturală.

Mai mult, cei mici vor putea admira și lucrările de design contemporan semnate de designerii expuși în cadrul expoziției Shaping Design. Together și se vor putea familiariza astfel cu universul designului local.

Atelierul este coordonat și susținut de către Georgiana Iacob – referent, se adresează copiilor din ciclul primar (6-11 ani), durează aproximativ 90 min, iar costul este de 15 lei/copil (sumă ce se achită cash, la începutul workshopului).

Accesul se face în limita locurilor disponibile, în urma unei rezervări (obligatorii)!

Pentru înscrieri, vă rugăm să trimiteți un mail pe adresa office@institute.ro până cel mai târziu vineri, 18 iunie, ora 11.00, cu data la care doriți înscrierea, numărul locurilor solicitate, numele și vârstele copiilor și un număr de telefon.

În urma rezervării, veți primi un mail de confirmare de la organizatori, în măsura în care mai există locuri disponibile.

Alte noutati