Traseul virtual prin Cartierul Creativ

Cartierul Creativ, ca multe zone din lume, este în carantină, iar majoritatea afacerilor sunt închise, sau comunică virtual cu cei din jur. Noi am conceput acest traseu virtual prin Cartierul Creativ pentru a susține afacerile din zonă și pentru a ne aminti că împreună vom reuși să depășim și această perioadă dificilă. Așa că haideți să vedem pe unde „ne plimbăm” în acest weekend în Cartierul Creativ:

Este weekend, așa că ora la care ne trezim nu mai contează. Ce-i drept, contează doar cafeaua care să ne mai îndulcească diminețile. Așa că ne îmbrăcăm, punem masca, mănușile și pornim înspre strada George Vraca unde ne așteaptă espresso-ul de la Bandit Specialty Coffee, de la ora 09:00 la 16:00.

Și, după ce ne-am satisfăcut mica dorință atât de necesară în prezent, ne pornim spre casă și ne punem pe citit cărți din Biblioteca virtuală a celor de la Humanitas.

Pe la un 13:00 parcă ar fi timpul pentru niște burgeri buni din Cartier, așa că intrăm și comandăm vestiții burgeri de la Burger Van Bistro, tot din zona George Vraca. Sau, dacă nu preferăm burgerii într-o altă zi, îi putem susține completând acest voucher care ne asigură plinul de burgeri până-n 2021.

După masă parcă ar fi mers un film la Cinema Union, dar ne mulțumim cu câteva filme care au rulat la ei și pe care le putem vedea acum pe HBO GO sau Netflix. (colectiv, Heidi, Arest)

Cina, ceva ușor și sănătos, vine din partea celor de la Arome, în special pentru cei care nu consumă carne în perioada aceasta, sau în general. Așa că facem rapid o comandă către ei.

Și ziua s-a cam terminat, nu-i așa? Dar o putem încheia artistic cu un spectacol de teatru transmis live de către Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, de la ora 18:00. (pe 3, 4 și 5 aprilie).

#stamacasa și #sustinemafacerilemici

Alte noutati