Emisiunea Cartierul Creativ @BRR w/ Emil Ivănescu

Marți, 25 octombrie, emisiunea Cartierul Creativ își așteaptă ascultătorii pe Black Rhino Radio, de la ora 11:00. Irina și Maria, gazdele emisiunii îl vor avea ca invitat pe Emil Ivănescu, arhitect și președinte al Filialei Teritoriale București a Ordinului Arhitecților din România din mai 2018. Aceștia vor discuta despre Piața Amzei și Ordinul Arhitecților din România, dar și despre rolul acestuia în creșterea calității mediului construit, în felul în care Bucureștiul se dezvoltă și schimbă, dar mai ales despre importanța spațiilor de utilitate publică de calitate și arhitectura acestora.

Emil Ivănescu a absolvit în 2004 Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. În 2010, a organizat Anuala de Arhitectură București. În 2012, a câștigat concursul pentru amenajarea Pavilionului României la Bienala de Arhitectură de la Veneția În 2014, a câștigat concursul pentru amenajarea Pavilionului ICR la Bienala de Arhitectură de la Veneția.

În anul 2011 ajunge doctor în arhitectură, cu lucrarea: „Corpul postorganic și arhitectura ambiguității”.

Din anul 2010 este curatorul și organizatorul „Anualei de Arhitectură București”, un eveniment de arhitectură cu scopul de a mediatiza cele mai bune producții de arhitectură din București.

***

Emisiunea poate fi ascultată LIVE pe Black Rhino Radio, iar toate celelalte ediții pot fi ascultate aici.

Alte noutati