Local Design Circle: Urban Fiction @BRR

Creativitatea scenei urbane se conturează cu ajutorul explorării vizuale în cadrul expoziției Urban Fiction, ediția cu numărul 3 a seriei OUT OF NOWHERE, semnată de Local Design Circle. 

Situații cotidiene, elemente recurente, și reprezentări fictive trecute prin filtrul personal se îmbină sub forma unor lucrări out of nowhere, spațiul devenind un playground de experimentare al echipei LDC. 

Vizitatorii pot descoperii printuri, sculpturi, și instalații care prezintă viziunea și interpretarea mediului urban prin explorare, expresie creativă, mentalități nonconformiste, viață urbană și cultură underground. 

Vernisajul are loc sâmbătă, 25 iunie, între orele 15:00 – 20:00, pe Strada General Constantin Cristescu 12.

Expoziția va fi deschisă până pe 25 iulie și poate fi vizitată de luni până vineri, între orele 12:00 – 17:00.

*

Înființată în anul 2018 din dorința de a oferi o voce comună designerilor români, asociația Local Design Circle își propune să promoveze importanța designului grafic în viața cotidiană, să faciliteze accesul la educație și să contribuie la modelarea unui mediu vizual mai sănătos.

*

OUT OF NOWHERE series este un demers de susținere a noii generații de artiști vizuali, lansat de Black Rhino Radio & glo România, și susținut de Cartierul Creativ.

Alte noutati