EYEDROPS - Silent Concert în grădina J'ai Bistrot

Pe data de 7 iulie, formația EYEDROPS revine după 4 ani la J’ai Bistrot București.

În 2018 a avut loc primul Silent Concert din grădina J’ai. Conceptul a fost lansat de formația EYEDROPS și a apărut din dorința formației de a se apropia și mai mult de public și de a oferi muzicii posibilitatea de a se manifesta chiar și acolo unde spațiul cere liniște. 

De atunci, prin frumoasa grădina din Calea Griviței 55 s-au perindat mai multe formații în formatul acesta intim, cu căștile pe urechi.
–––––––

EYEDROPS și-a început povestea în 2012, cu piese în limba Engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică alternativă, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau „Mai Stai”.
Concertele lor au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele EYEDROPS sunt cu precădere de natura socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.
–––––––

Biletele pentru concert se găsesc în rețeaua Eventbook.
Prețul unui bilet în avans este de 50 lei.
La intrare, biletele se vor găsi la prețul de 60 lei (în limita locului disponibil).
–––––––

Copiii sub 12 ani au acces gratuit la eveniment, însă doar însoțiți de părinți. Ei nu vor primi căşti la intrare din motive ce ţin de siguranţa lor.
Copiii peste 12 ani pot accesa evenimentul doar pe bază de bilet, iar aceștia vor primi căşti la intrare.
–––––––

Link event: https://fb.me/e/2pCII29Rc

Alte noutati