Emisiunea Cartierul Creativ@BRR w/Ramona Manea

Mâine, 9 noiembrie, puteți asculta live cea de-a 5-a ediție a emisiunii Cartierul Creativ, de la ora 11:00, pe Black Rhino Radio. Păstrând aceeași direcție, discuțiile se vor concentra asupra creativității, culturii, schimbării, transformării, creșterii, toate acestea puse în directă legătură cu deblocarea și sporirea potențialului creativ al orașului și valorificarea businessurilor și comunității locale.

Invitatul special din această săptămână este Ramona Manea, care a pregătit și cel de-al cincilea playlist al Cartierului.

Gazdele emisiunii: Maria Neneciu și Irina Florea.

Despre Ramona

În spatele brandului BumbagR se ascunde o fată veselă și optimistă pe nume Ramona Manea. Aceasta are studii în fashion la Universitatea de Arte Plastice București și un ‘’doctorat’’ în culoare, iar brand-ul de borsete pe care aceasta l-a dezvoltat și-a propus să reflecte fix această pasiune a ei pentru culoare și pentru elemente optimiste.

Relația Ramonei cu Bucureștiul este una specială, întrucât aceasta crede că micii antreprenori creativi pot contribui la dezvoltarea orașului, prin obiectele pe care le dezvoltă, prin spațiile pe care le animă și prin…culoare. Ramona a ‘’redesenat’’ gangul din Calea Victoriei 101, unde a reconfigurat o parte din spațiile comerciale de aici. În viitor, speră ca Bucureștiul să devină o capitală definită de și prin cultura urbană și prin industriile creative locale, iar micii antreprenori să anime spații momentan abandonate sau subutilizate.

Emisiunea Cartierul Creativ poate fi ascultată online aici, iar aplicația Black Rhino Radio poate fi downloadată de aici.

Alte noutati