Wing Eat: pentru iubitorii de aripioare și nu numai

Bine ați venit în Cartierul Creativ! Ca să facem introducerile, spuneți-ne câteva cuvinte despre voi.

Wing Eat este acel restaurant cool, din centrul Bucureștiului, gândit pe un concept modern care reinterpretează produse de bază într-o bucătărie urbană. Cu siguranță ne adresam iubitorilor de aripioare de pui și ne bucurăm de fiecare dată când ne descoperă meniurile cu cele 5 sortimente de sosuri delicioase.

Cine sunteți, ce background aveți și cu ce vă ocupați acum?

Suntem 3 frați implicați de 14 ani în domeniul antreprenorial. Am trecut prin multe provocări din care ne-am luat lecțiile de care am avut nevoie. Am continuat pe drumul nostru cu ambiție și perseverență pentru ca azi să ne putem bucura de rezultatele muncii noastre. În prezent suntem concentrați să dezvoltăm conceptul Wing Eat ca acesta să ajungă la cât mai multă lume.

Spuneți-ne ce este Wing Eat și cum s-a născut?

Wing Eat este rezultatul unui brainstorming făcut de doi antreprenori români care au adus în peisajul gastronomic urban un nou food truck in anul 2019. Scopul lor? Să reinterpreteze, într-o manieră modernă şi într-o bucătărie urbană, gusturile clasice.

În anul 2021, am cumpărat acest concept de business de la cei doi antreprenori deoarece pandemia le-a închis toate ușile către evenimente și doreau să renunțe la el.

Astfel în octombrie 2021 deschidem prima locație lângă Cișmigiu, urmând ca în perioada următoare să deschidem a 2-a locație în zona Vitan.

Ce ne puteți spune despre preparatele servite aici?

Daca ești fan fast-food la Wing Eat vei descoperi 6 meniuri din preparate de pui cu cartofi prajiți. Un meniu Crispy din piept de pui și 5 meniuri de aripioare de pui cu sosuri delicioase din roșii, dulce acrișor, Buffalo Wings, maioneză Creamy Onions Wing, sos picant de roșii cu miere, Sriracha Wings, un sos răcoritor din lămâie – Lime and Pepper Wing și un altfel de sos de barbeque, Barbeque Wing. Iar dacă iți place mâncarea ușoară, vei descoperi salatele și supele Wing Eat.

Totodată, fanii cafelei de specialitate se pot bucura de aromele cafelei Origo.

Ce credeți că face din acest business un business creativ?

Mâncarea noastră este preparată pe loc iar sosurile cu aripioare de pui sunt un concept unic în București. Salatele sunt preparate dintr-o combinație unică de fructe cu legume iar deserturile sunt rețete tradiționale românești gătite exact ca acasă. Terasa noastră apare în peisajul urban din zonă ca o oază de liniște si relaxare unde te poți opri pentru o pauză de la birou sau unde te poți întâlni cu prietenii pentru socializare și voie bună.

Cum v-ați hotărât să vă stabiliți businessul în Cartierul Creativ? Cum ați găsit spațiul și care au fost cele mai mari provocări de până acum?  

Din întâmplare am găsit locația, avea anunț în geam, iar printre cele mai mari provocări s-a numărat igienizarea terasei întrucât acolo era un focar de infecție.

Ce proiecte dezvoltați sau ce planuri de viitor aveți?

În momentul de față lucrăm la deschiderea celei de-a 2-a locații Wing Eat în zona Vitan.

Ce relație aveți cu vecinii? Ce alte locuri din Cartierul Creativ frecventați sau ce ați recomanda din această zonă?

Întrucât am venit cu o îmbunătățire majoră a colțului dintre Schitu Măgureanu cu Știrbei Vodă vecinii ne-au primit cu căldură. Chiar unul dintre vecini ne-a recomandat să luăm legătura cu voi pentru proiectul Cartierul Creativ.

Nouă ne place si bucătăria italiană, așa că recomandăm Trattoria Adagio Cișmigiu.

Care este zona preferată din Cartier? De ce?

Ne plac grădinile Cișmigiu pentru că preferăm să petrecem timp în natură atunci când căutăm să ne deconectam de stresul urban.

În încheiere, unde vă putem urmări pe internet?

Pe internet ne puteți urmări pe pagina noastră de Facebook și Instagram.
Iar fizic ne găsești pe Bld Schitu Magureanu, Nr 61, intersecție cu str. Știrbei Vodă, lângă parcul Cișmigiu.

Alte noutati