Traseu virtual prin Cartierul Creativ #5

Începem weekend-ul cu gândul la sărbătorile Pascale și ne gândim că am fi vrut să le petrecem în alt mod față de cum suntem nevoiți să o facem. Unii dintre noi petrec aceste momente alături de cei dragi, alții fac update-uri familiare pe Zoom, dar cu toții ne bucurăm să ne plimbăm, cu mintea măcar, pe străzile Cartierului, pe timp de sărbătoare.

Teatrul Odeon ne oferă Cuvinte pentru suflet povestite de către actorii teatrului. La link-ul de aici putem găsi mai multe materiale înregistrate cu actori ai teatrului Odeon care ne citesc diverse povești.

În ton cu pregătirile de Paște,  actrița Eliza Teofănescu de la Teatrul Ion Creangă a pregătit o animație interactivă care spune povestea interactivă a unui ou care se întâlnește cu cele deja pregătite pentru masa de Paște. Ce a ieșit, vă invităm să urmăriți aici. De asemenea, duminică, în prima zi de Paște, vom putea urmări online spectacolul „Jack și vrejul de fasole” pe pagina de Facebook a Teatrului Ion Creangă.

La masa de Paște nu ar trebui să lipsească nici micile plăceri vinovate care ne mai înveselesc în această perioadă, iar pentru asta cei de la Fix me a drink au un meniu special din care putem comanda cocktail-urile preferate. Check it out!

Desigur, o seară de jocuri pe timp de pandemie este bine-venită, așa că cei de la Red Goblin ne-au auzit dorința și oferă transport gratuit până pe 19 aprilie la orice board game sau comics. Don’t miss it!

Stay safe și Sărbători fericite!

Alte noutati