Traseul virtual prin Cartierul Creativ #2

Continuăm seria de trasee virtuale prin Cartierul Creativ și săptămâna aceasta. Ce locuri din zonă recomandăm pentru a păstra o doză de normal atunci când #stamacasa vedeți mai jos:

Ca de fiecare dată, ziua trebuie să o începem cu o cafea bună din Cartier, iar de data aceasta ne „mutăm” online pe pagina Beans&Dots unde învățăm să preparăm cafea gustoasă la noi acasă: Aeropress  sau Cappuccino. (sigur, nu o vom compara cu cea savurată pe terasa de la Beans, dar este un început).

Apoi, primul gând după ce am savurat cafeaua zboară către brunch-ul pe care să-l servim, așa că de data aceasta apelăm la Primus și comandăm online ce ne poftește sufletul.

După prânz ni se face dor de un vernisaj, așa că ne mutăm privirea către site-ul PosterXPoem unde ne „tratăm” sufletul cu versuri și design-uri contemporane.

Cina, de data aceasta, o „servim” la J’ai Bistrot. Chit că vrem să gustăm pastele cu pesto de leurdă şi creveţi sau salata de sezon cu halloumi, tot ce trebuie să facem este să intrăm pe pagina lor și să plasăm comanda telefonic sau online.

Și, dacă nu mai avem stare pentru seriale sau cărți, nu strică să lucrăm la talentul artistic. Așa că #stamacasa acceptăm propunerea feeder.ro și ne alăturăm creativilor care #coloreazaacasa lucrările artiștilor români.

Stay safe!

Alte noutati