5 din Cartier: 28 octombrie-1 noiembrie 2019

Săptămâna aceasta este de mers la film, la conferințe, la spectacole de dans și la petreceri tematice. Așa că ne vedem la Proiecții de filme argentiniene, The Vast&The Curious | Aneta Bogdan, Reverse Discourse, Halloweden w. Dragutesku & R107 , Día de los Muertos .

Luni încep Proiecțiile de filme argentiniene la Institutul Cervantes din București. Vor fi difuzate „La Ciénaga (Mlastina”, „El Estudiante (Studentul)”, „La Niña Santa ” și „Historia del miedo (Povestea fricii) ”, filme premiate în cadrul diverselor festivaluri de film.

Intrarea este gratuită, în urma rezervării locului la adresa: cultbuc@cervantes.es.

Marți ne întâlnim în sala teatrului Apollo 111 la conferița The Vast&The Curious pentru a o asculta pe Aneta Bogdan, cofondatoare Brandient. Vom descoperi împreună live secretele unui brand de succes, dar și obstacolele pe care să le depășim în acest sens. Biletele pot fi cumpărate de aici.

Miercuri avem ocazia de a urmări pentru ultima oară, deocamdată, spectacolul Reverse Discourse al celor de la Linotip. Un one-woman show cu Ioana Marchidan cre invită la descoperire și la aprecierea fragilului din oameni. Spectacolul va începe de la ora 20:00, iar bilete puteți achiziționa de aici.

Pentru a petrece ziua de Halloween în cel mai înfricoșător mod posibil, ne dăm întâlnire în Club Eden la Halloweden w. Dragutesku & R107 . Ținuta de dovleac este recomandată.

Și pentru a continua spiritul petrecerilor spooky, spațiul AWE ne așteaptă vineri de la ora 18:00 la sărbătoarea Día de los Muertos. Organizat de Ambasada Mexicului în România, evenimentul va aduce în fața publicului un tradițional Altar al Morțilot, dar și o expoziție fotografică care surprinde aceeași sărbătoare, dar în Mexic.

Enjoy your creative week!

Alte noutati