Emisiunea Cartierul Creativ@BRR w/Mădălina Teler

Cea de-a treia ediție a emisiunii Cartierului Creativ vă așteaptă s-o ascultați, după cum bine v-ați obișnuit, tot pe Black Rhino Radio, marți, de la ora 11:00. Ducem mai departe discuțiile anterioare și vom vorbi despre creativitate, cultură, schimbare, transformare, creștere, toate acestea puse în directă legătură cu deblocarea și sporirea potențialului creativ al orașului și valorificarea businessurilor și comunității locale.

De asemenea, veți putea asculta și cel de-al treilea playlist al Cartierului, ales de Mădălina Teler, invitatul special din această marți.

Gazdele emisiunii: Maria Neneciu și Irina Florea.

Mădălina Teler | Founder De Ceramică | a absolvit Universitatea Națională de Arte București, cu specializarea în ceramică. După finalizarea facultăţii a urmat un Master în Design de Interior ȋn cadrul aceleiași universităţi. La finalul studiilor, dorind să folosească cunoștințele dobȃndite și să îmbine cele două specializări a pornit proiectul personal De Ceramică. Lansat în 2013, De Ceramică își propune să creeze obiecte unice, cu un design minimalist dar și obiecte cu un decor inspirat de elemente arhitecturale. Obiectele De Ceramică sunt atât funcționale cȃt și decorative și sunt realizate în principal din porțelan, dar și din gresie.

Mai multe despre universul De Ceramică puteți descoperi pe contul de instagram, dar și pe cel de facebook.

Emisiunea Cartierul Creativ poate fi ascultată online aici, iar aplicația Black Rhino Radio poate fi downloadată de aici.

Alte noutati