Emisiunea Cartierul Creativ @BRR w/Ioana Ciolacu

Emisiunea bilunară Cartierul Creativ revine și marțea aceasta de la ora 11:00, tot pe Black Rhino Radio, un radio independent ce produce și dezvoltă lunar 90 de emisiuni în scopul de a evidenția scena creativ-culturală și locală a Bucureștiului. În aceeași notă se conturează și conținutul emisiunii Cartierului întrucât se dorește accentuarea culturii și creativității, a transformării, valorificând totodată businessurile locale prin deblocarea potențialului creativ al orașului.

Invitatul special din această săptămână este Ioana Ciolacu, care a pregătit, după cum s-a format deja tradiția, și cel de-al patrulea playlist al Cartierului.

Gazdele emisiunii: Maria Neneciu și Irina Florea.

Ioana Ciolacu | Fashion Designer |

Ioana Ciolacu este un brand contemporan românesc de modă. Cu un Master în Design Vestimentar de la prestigiosul London College of Fashion al University of Arts London și experiență căpătată de la unul dintre cele mai bune branduri internaționale – Stella McCartney, Ioana a dezvoltat o puternică expertiză în a crea colecții de înaltă calitate și design unic. 

Emisiunea Cartierul Creativ poate fi ascultată online aici, iar aplicația Black Rhino Radio poate fi downloadată de aici.

Alte noutati