Revelionul prin Cartier

Dacă nu știți încotro s-ar putea să vă poarte ultimele ore din anul 2019, noi am conturat un traseu de petreceri prin Cartierul Creativ. Acum, alegerea este la voi: puteți alege una dintre ele, sau le puteți bifa pe toate. The night is young!

Noaptea începe în perioada antică, unde zeitățile grecești Hebe, Afrodita și Persefona vor pune muzică în Apollo 111. Se zvonește că muzica vă va transforma din introvertiți în Prometeu, iar Șampania și Campari-ul vor face echipă pe final de 2019. 

Din Antichitate, ne trezim la Green Hours jazz&theatre-café tocmai în perioada anilor ‘20. Puteți opta pentru o atmosferă relaxantă la subsolul Green cu muzica DJ: Mr. FLEASHKA, sau pentru un open bar & buffet în Bistro By Green Hours. 

Și, pentru că întotdeauna ne dorim ca noul an să ne pregătească noi oportunități, este nevoie ca și noi să ne schimbăm puțin atitudinea. Așa că puteți face o oprire la Alt Shift unde va fi muzica oferită de DJ Leo și bufet deschis toată noaptea. Doar nu vrem să ne prindă noul an flămânzi. 

Că tot veni vorba de mâncare, știți că în Spania există gustările „tapas” care însoțesc orice fel de mâncare sau băutură. Așa că, dacă vreți să trăiți ultima noapte din 2019 în stil latin, petrecerea celor de la Wineful – Tapas & Wine este varianta potrivită. 

Din Spania în Orientul Îndepărtat, ajungem și la Krishna Caffee, unde cafeaua și narghileaua vor fi la discreție. Muzica va fi în mâinile lui DJ-Mario, iar poveștile celor 1001 de nopți nu ni se vor părea prea îndepărtate. 

Dacă sunteți entuziaști ai sezonului estival, atunci următoarea oprire pentru voi ar trebui să fie la Energiea, unde se va cânta „Voyage, Voyage”, iar malurile, valurile și aromele exotice vor antrena atmosfera. 


Și, în final, încercăm să nu pierdem controlul și ajungem în Club Control unde vor cânta pe terasă: Disco Sigaretta, în front Control: Massimiliano Pagliara (IT) Nek & Eddie Lanzat și în sala Berlin: Dirty Disco Bubblegum cu Eugen Rãdescu & Sasha.

Have fun și ne auzim la anul!

Alte noutati