5 din Cartier: 25-29 noiembrie 2019

Ce este de făcut pe frig și ploaie?

Păi, luni de la ora 19:30 ne întâlnim cu artiști locali și internaționali aflați la confluența dintre jazz și alte genuri muzicale la Club Control. Va cânta Shai Maestro în cadrul Jazz Nouveau, alături de Ofri Nehemya-tobe și Jorge Roeder-contrabas. Bilete găsiți aici.

Știm că viața atiștilor de teatru sau film este mereu invidiată și, poate, de cele mai multe ori, neînțeleasă, însă marți, începând cu ora 20:00, la Teatrul Act, spectacolul „Stage Dogs” va putea ridica cortina de pe acest subiect. Spectacolul reflectă granița pe care doi oameni trebuie să o traverseze în momentul în care joacă un rol pe scenă: „ Să fii actor e o îndeletnicire minunată. Cumplită. Superbă. Ridicolă. Formidabilă. Oribilă. Înălțătoare. Penibilă. ” – Florin Piersic jr. Puteți găsi bilete aici.

Ziua de miercuri este dedicată baletului. Așa că ne îndreptăm prin mișcări Allegro spre Sala Palatului pentru a urmări spectacolul „Lacul Lebedelor” din cadrul Festivalului de Balet Rusesc. Piesa va începe cu ora 19:00, iar bilete puteți găsi aici.

Joi vom schimba tutu-urile și poantele, pe saggy pants și adidași, pentru cel de-al doilea Atelier în Cartier. De data aceasta vom învăța mișcările de bază ale stilului Hip Hop de la Adrian Martin, trainer la Artizthick. See you there!

Iar vineri, pentru un plus de artă vizuală, cotim pe Strada Budișteanu 10, la ArtHalle pentru vernisajul expoziției „Icons of Utopia / Andrei Ciurdarescu Solo Show”.

Ne vedem prin Cartier!

Alte noutati