Kulterra ART STORE: Artă, literatură de specialitate și consultanță

Aflat chiar la parter, ușor accesibil dinspre stradă, Kulterra Art Store este extensia înspre stradă, (dar și înspre public) a Kulterra Gallery.

Kulterra Art Store este un magazin de artă care se adresează deopotrivă atât artiștilor interesați să-și comercializeze lucrările în regim de consignație, cât și unui public divers, fie că este vorba despre colecționari, despre amatori pasionați ori despre persoane care doresc să-și îmbogățească și să-și înfrumusețeze casa cu o lucrare de artă sau pur și simplu caută un cadou inspirat care în timp poate deveni o investiție. De asemenea se adresează și companiilor care doresc ca sediile lor să capete o altă dimensiune și o altă atmosferă.

Clientul va descoperi în magazin doar lucrări care au trecut deja de filtrele și de criteriile de selecție ale echipei Kulterra, iar artiștii vor descoperi un spațiu în care să-și comercializeze lucrările într-o companie în care să se regăsească.

Magazinul va comercializa atât pictură, cât și desen, sculptură, gravură, obiect, instalație, fotografie etc. De asemenea, Kulterra Art Store se dorește a deveni și o librărie de artă, propunându-și să fie unul dintre cele mai importante (dacă nu cel mai important) punct de desfacere a periodicelor românești dedicate artei în special și culturii în general, dar și a titlurilor din domeniu, publicate în volum.

Totodată, Kulterra Art Store oferă celor interesați consiliere (persoane private sau companii) privind tipurile de lucrări care se potrivesc atât cu nevoile estetice ale clientului (respectiv spațiului vizat), cât și cu bugetul avut la dispoziție în acest sens.
Kulterra Art Store este mai mult decât o consignație: este un spațiu al întâlnirii, al dialogului și al informării avizate.

Program:
Luni-Vineri: 12:00 – 18:00
Sâmbătă-Duminică: 14:00 – 18:00

Alte noutati