5 din Cartier: 2-6 decembrie 2019

Luna cadourilor a ajuns și în Cartierul Creativ, iar noi deja ne-am făcut planurile pentru săptămâna aceasta. Iată cele 5 locuri în care ne veți găsi:

Luni ne facem încâlzirea pentru săptămâna care urmează la Linotip, la Asian Contemporary Dance Practice cu Danny Tan, începând cu ora 20:00. Vom avea ocazia să învățăm și să explorăm mișcările Dr. Danny, și vom deveni și mai conștienți de atu-urile noastre printr-o serie de compoziții coregrafice.

Marți asistăm la O, Minune la Printoteca Lipscani, în cadrul noului pop-up shop. Pentru fiecare produs ”O. minune” cumpărat, un produs omolog, pufos și călduros ajunge la un copil dintr-o comunitate defavorizată. Pop-up shop-ul va fi deschis până pe 7 decembrie.

Miercuri ne adunăm cu toții la târgul Cartierului Creativ, de Crăciun, la Institute, the Cafe, începând cu ora 17:00. Vom avea dulciuri, cărți, obiecte de ceramică, jucării și, pentru cei mari, vin fiert. Și, dacă vreți să faceți o faptă bună, puteți dona Haine, cărți, jucării sau dulciuri ambalate pentru copiii instituționalizați din sectorul 4.

Joi, la Cinemateca Eforie, de la ora 20:00, încep proiecțiile internaționale pentru Festivalul Internațional de Film Studențesc CineMAiubit. Mai multe despre festival aici.

Vineri de la ora 17:00 ne vedem la Modul Cărturești, la deschiderea pop-up store-ului Contemporia. Descoperim povești despre bijuterie, o admirăm, probăm, ne-o dăruim nouă sau celorlalți. Și printr-o prezentare instalație aflăm drumul Contemporia de acum 5 ani până azi.

Săptămână creativă vă dorim!

Alte noutati