Centrul Cultural ART4ALL

Centrul Cultural ART4ALL este dedicat facilitării proceselor artistice, accesului lor către publicul larg precum și îmbunătățirii relației dintre artiști și public.


Despre activitățile și misiunea ART4ALL


Galeria Virtuală de Artă Contemporană ART4ALL găzduiește expoziții atât ale artiștilor consacrați cât și ale celor la început de drum tocmai pentru a încuraja iubitorii de frumos în ceea ce fac, putând astfel să-și împărtășească creațiile.


Canalul de YouTube ART4ALL este o arhivă video a artiștilor plastici remarcabili care au continuat să viseze și să creeze cu tenacitate, o arhivă despre artele și tehnicile lor de exprimare artistică, despre felul cum au reușit sa-și păstreze și să reînnoiască mereu tradițiile artistice.


Astfel ART4ALL încearcă să promoveze atât spiritul creator și inovator al artiștilor cât și operele acestora. Acest spațiu virtual poate fi accesat online oricând și de către oricine dorește.


Festivalul FestivART4ALL aflat la prima sa editie este un proiect artistic de activare a grădinilor de orice fel care înlesnește apropierea dintre publicul larg, artiști și mediul natural, într-o abordare multimedia-multiart care împletește pictura, literatura, filmul, teatrul, fotografia, cartea, muzica și poezia cu practici ritualice performative, proiect 100% independent.


În a doua parte a acestui an echipa ART4ALL a deschis și un studio unde sunt invitate personalități atât din lumea artei cat și din alte domenii, iubitori de artă, pentru un moment de dezvăluire- TalkTime 4ALL – emisiune ce poate fi văzută pe YouTube ART4ALL.


Evenimentele de iarnă ART4ALL

HAPPY ART DECEMBER Ediția a II a
Salon expozițional de iarnă Centrul Cultural Art 4 ALL
Curatorul expoziției criticul de artă Marius Tița
Moment poetic interpretat de actorii Adrian Lepădatu și Toria Drăgulescu
Online pe YouTube ART4ALL

Detalii eveniment aici.

”De sărbători împreună!” este despre bucuria de a te înconjura de artă, despre a cumpăra cu drag și despre a oferi din toată inima.

În atmosferă de petrecere, salonul Centrului Cultural ART4ALL va găzdui un spectacol de muzică și poezie menit să îndulcească și să încurajeze achiziția cadourilor de Crăciun cu aspect și conținut artistic.
Maria Iacșa – pian
Maria Ene – vocal
Corul Madrigal
Gina Pitulea – actriță
Eugenia Șerban – actriță
Toria Drăgulescu – actriță

Participanții pot alege dintr-o gamă mare de tablouri, de obiecte, precum și decorațiuni florale, lucrări de mici și mari dimensiuni.

Mai multe detalii despre eveniment aici.

Chaplin forever – work in progress

Dacă vreți să vedeți cum ia viață un spectacol în doi? Care sunt tainele acestuia, care sunt momentele de creație , care sunt realizatorii ? Aveți ocazia să stați față în față cu aceștia, să vă povestească, să joace și chiar să le puneți întrebări.
Performeri: Dan Țepuru și Toria Drăgulescu
Scenograf: Daniela Voicilă Drăgulescu
Compozitor: Dan Drăgoi
Regizor: Bogdan Drăgulescu

Mai multe detalii despre eveniment aici.

Alte noutati