Cadouri din Cartierul Creativ

De Crăciun nu e nevoie să te mai întrebi „Și eu de unde cumpăr cadouri?”. Am pregătit un traseu prin Cartierul Creativ, unde sigur te poți întâlni cu ajutoarele Moșului. În plus nu ai nevoie de mașină, toate distanțele le vei putea parcurge pe jos, fără să pierzi timpul în trafic.

Dacă ești snowboarder, schior, pasionat al sporturilor de iarnă sau poate doar îți plac ținutele pentru sezonul rece, atunci trebuie neapărat să le faci o vizită celor de la Boarder’s. Cu un magazin pe Ion Câmpineanu 24 dedicat snowboarding-ului, și altul pe Strada Domnița Anastasia 9 dedicat skateboarding-ului, vecinii de la Boarder’s ne sar în ajutor în orice sezon.

Îți este mai mare dragul când ajungi într-o cameră plină cu ilustrații, de Crăciun sau de orice alt sezon. Iar dacă vrei să-ți decorezi și tu camera, Ana Bănică a dat startul unei campanii de reduceri la unele dintre cele mai faine ilustrații pe care le poți vedea aici.

Dacă tot suntem la capitolul de redecorare a camerei, să nu uităm de căsuțele și literele special realizate pentru perioada Crăciunului de către atelier Spectrum. Tot în același studio (The Hive) găsești și bijuteriile Juls, dacă vrei să îți decorezi și mâinile, nu doar camerele.

Iar pentru ceaiurile calde din iarna aceasta, și pentru masa de Crăciun, poate ai nevoie de căni și farfurii noi. Noi recomandăm o fugă pe la studioul Mădălinei Teler, De Ceramică, pentru seturile Celestial de căni sau farfurii, dar și pentru platourile din seria Mundane Geometries și multe altele.

Știm ce merge cel mai bine alături de o cană cu ceai: o carte bună. Iar pe rafturile librăriilor Humanitas Cișmigiu și Humanitas Kretzulescu găsești titluri pentru toate genurile literare, iar acum, în luna decembrie, ai reducere la cărțile în ediție de colecție de la Humanitas și Humanitas Fiction.

Dacă vrei, în schimb, cărți mai aplicate din domeniul artelor, atunci la Modul Cărturești poți găsi titluri despre ilustrație, arhitectură, fotografie și multe altele. Și nu uita și de obiectele de design românesc de la ROD, tot în incinta Modul Cărturești.

Tot pentru masa de Crăciun nu uita dulciurile! Cei de la Miez pregătesc cea mai bună babka cu Nutella și ciocolată amăruie sau cu unt, stafide, nuci și scorțișoară. Iar dacă ești adeptul tradițiilor, atunci poți alege dintre cozonacii de la Miez, cu cremă de nucă sau cu cremă de nucă, rahat și stafide. Le puteți comanda chiar prin acest formular.

Și, tot la capitolul dulce, fetele de la Tartelicious te așteaptă cu prăjiturile din colecția Merry Tartelicious, produsele de bakery daneze,  prăjituri cu fructe uscate, iar restul, te lăsăm să descoperi tu.

Sper să găsești cadourile potrivite în Cartierul Creativ! Sărbători fericite și creative!

See you soon!

Alte noutati