Black Habit lansează un nou concept dedicat oamenilor din mediul de afaceri, tot în Cartierul Creativ

Black Habit lansează un nou concept pe piața locală a cafelei de specialitate, dedicat oamenilor din mediul de afaceri.

Cafeneaua Black Habit, fondată de Ionuț Isache, antreprenor și barista cu peste 4 ani de experiență, anunță lansarea unui nou concept de cafenea pe piața locală a cafelei de specialitate, din București, dedicat oamenilor din mediul de afaceri. 

Tânărul antreprenor investește într-o direcție diferită de cea a cafenelelor normale și aduce pe piața de specialitate din București un nou concept de cafenea dedicat întâlnirilor business, care se adresează unui segment de public corporate.

Cea de a doua cafenea Black Habit este integrată în Hotspot Workhub, cel mai recent furnizor de spații flexibile de pe piaţa românească, și se află în clădirea de birouri The Mark, în proximitatea zonei Buzești. Unitatea, care ocupă un spaţiu cu o suprafaţă de aproape 70 de metri pătraţi, încurajează schimbul de idei și informații, fiind un punct de întâlnire dedicat oamenilor din mediul de afaceri.  Mai mult, investiția noului concept se ridică la aproximativ 40.000 euro.

 „Suntem entuziasmați de lansarea acestui nou concept de business meeting point de pe piața cafelei de specialitate. Prin deschiderea Black Habit în cadrul Hotspot Workhub, ne dorim să oferim atât locatarilor din clădire, cât și vizitatorilor de profil, o experiență completă în domeniul cafelei de specialitate și a gustărilor sănătoase. Mai mult, la Black Habit, ne străduim să aprofundăm și să ne dezvoltăm permanent, atât în direcția expertizei în prepararea cafelei, cât și în domeniul ospitalității.” a declarat Ionuț Isache.

Designul mediului de flex-office de la Hotspot Workhub facilitează schimbul de idei și informații, iar parteneriatul cu Black Habit certifică și mai mult acest fapt. Ne dorim să fim alături de clienții noștri și să le oferim un mix de înaltă calitate de birouri flexibile, săli de conferințe video de înaltă tehnologie, alături de un business meeting point cu cafea de specialiate” a declarat Tudor Popp, Managing Partener Hotspot Workhub.

În contextul actual, generat de pandemie, ambele localuri Black Habit își desfășoară activitatea într-o manieră sigură și eficientă, respectând toate măsurile de distanțare socială, servind doar în regim de take-away. De asemenea, de la începutul lunii iunie, primul punct Black Habit din Griviței 77 a inaugurat terasa, astfel încât, vizitatorii își pot savura cafelele și gustările în grădina localului.

Despre BLACK HABIT
Black Habit este un concept de cafenea 100% românesc lansat în anul 2018. Aplicând un sistem de valori bazat pe onestitate, calitate și transparență, Black Habit și-a propus să fie alături de oameni în descoperirea pasiunii pentru gustul cafelei de specialitate.
Proiect inspirat și susținut de Origo, unul dintre cei mai apreciați experți în cafeaua de specialitate din România, de unde Ionuț Isache a preluat pasiunea și a strecurat un nume nou pe harta coffee shop-urilor din România: Black Habit.

Alte noutati