Emisiunea Cartierul Creativ@BRR w/ Maria Duda

Mâine, 28 septembrie, începând cu ora 11:00, puteți asculta cea de-a doua ediție a emisiunii Cartierului Creativ la Black Rhino Music. În continuare emisiunea își propune să atingă teme ce au în prim-plan puterea culturii și creativității de a acționa ca un catalizator al schimbării, creșterii și transformării locului, dorindu-se, totodată, deblocarea potențialului creativ al orașului, valorificarea businessurilor, inspirației și potențialului comunității locale, cu intenția de a schimba narațiunea Bucureștiului.

Totodată, vom avea și cel de-al doilea playlist al Cartierului, playlist ales de gazdele emisiunii – Maria Neneciu și Irina Florea –  împreună cu Maria Duda, invitata emisiunii de marțea aceasta.

Maria Duda e arhitect. Născută și crescută la bloc în București, cu studii la Accademia di Architettura într-un sat elvețian de unde scăparea săptămânală era plimbatul cu trenul, cu prim proiect de care a fost responsabilă în biroul Brauen + Waelchli extinderea Muzeului Olimpic din Lausanne, predând ulterior Experiența Urbană atât studenților la arhitectură cât și la administrație publică, Maria este în perpetuă căutare a înțelegerii spațiului public. În 2016 împreună cu Raluca Niculae, Ștefan Hillerin, Alexandru Belenyi și Matei Bogoescu, a înființat BAZA. Deschidem orașul, ONG și birou cu scop cultural și educațional de a pune în legătură tineri profesioniști ai orașului, de a cerceta și promova mici îmbunătățiri pentru București (Little Improvements) prin intervenții arhitecturale și artistice, workshop-uri, evenimente, conferințe, publicații, podcasturi. Între timp, încet și cu etern curaj, BAZA crește și cu oameni, Irina Belenyi ni s-a alăturat, și cu proiecte și povești: www.debaza.ro  

Poți downloada aplicația BRR de aici, iar ediția emisiunii Cartierului Creativ poată fi ascultată aici.

Alte noutati