Emisiunea Cartierul Creativ @BRR w/Electric Brother

Mâine, 12 aprilie, ne reauzim cu cea de-a 15-a ediție a emisiunii Cartierul Creativ, de la ora 11:00, pe Black Rhino Radio. Invitatul special al acestei ediții este Electric Brother.

Electric Brother este compozitor, DJ și producător implicat în mai multe proiecte muzicale de succes. A lansat patru albume și două EP-uri solo. În 2006, Electric Brother, pe numele real Cristian Ștefănescu, a lansat ”Rocks”, primul album din lume înregistrat folosind cel mai avansat sistem de sunet, Dolby Atmos.

Tot în data de 12 aprilie, Electric Brother lansează drum, primul EP care spune prin muzică povestea Via Transilvanica, în cadrul unui eveniment care va începe la ora 21:00, în Club Expirat, în București.

Albumul sintetizează, cu ajutorul sunetelor înregistrate în timpul unei călătorii inedite pe cel mai cunoscut drum cultural al României, via Transilvanica.

Trei piese concentrează în sunete emoțiile întâlnirii cu oameni, locuri, obiceiuri, meșteșuguri și chiar animale, generând o poveste vie, într-un limbaj universal, care poartă orice ascultător pe un traseu de 1.400 de km de Via Transilvanica. Albumul Electric Brother – drum este disponibil în format digital pe toate platformele de streaming și pe https://electricbrother.bandcamp.com.

Mai multe despre toate acestea, dar și despre cum se implică Cristian în activitățile din Cartier, puteți asculta marți, în cadrul emisiunii Cartierul Creativ, moderată de Irina Florea și Maria Neneciu, pe Black Rhino Radio.

Alte noutati