Black Rhino Radio & glo încep seria de expoziții OUT OF NOWHERE

Black Rhino Radio și glo™ încep seria de expoziții OUT OF NOWHERE. Pe durata proiectului studioul Black Rhino Radio se transformă într-un spațiu expozițional, deschis publicului larg, cu scopul de a promova tineri artiști din zona artelor vizuale. OUT OF NOWHERE își propune să readucă în atenția publicului simbioza dintre muzică și artele vizuale, importanța acestei legături în logica audio-vizuală și modul în care celor două forme de artă lucrează împreună. 

OUT OF NOWHERE este un proiect comun al Black Rhino Radio și glo™ prin care cele două brand-uri își propun să susțină noua generație de artiști vizuali. Prin această alăturare artiștii beneficiază de suport în producerea expoziției și de un spațiu de expunere viu, nealterat de presiunile unui deziderat comercial. 

Nici una dintre cele două entități nu va interveni în procesul creativ sau de selecție al lucrărilor, ci își propune să ofere un mediu de expunere și să pună umărul la promovarea conceptului pe care fiecare artist îl va propune publicului. 

Fiecare expoziție va sta în studioul Black Rhino Radio 30 de zile și poate fi vizitată în orele de program ale radioului. În acest fel, cei care vor veni vor fi expuși deopotrivă expoziției, muzicii, și atmosferei dintr-o stație de radio online. 

OUT OF NOWHERE se deschide pe 29 ianuarie cu vernisajul expoziției fotografului Andrei Șerban ”in the back of my mind”. Lucrările selectate invită privitorul la o călătorie în subconștientul artistului și crează o conexiune între spațiul privat al minții și cel public al manifestării artistice. ”in the back of my mind” este o punte între formă, trăirea artistică interioară, și fond, modul de exprimare și relația cu vizitatorul, pe care artistul își dorește să o clădească și să o exploreze.  

“Nu mă simt pregătit, niciodată nu voi fi — și cu expoziția asta încerc să accept asta; în ea se va regăsi munca mea ca fotograf din ultimii 2 ani — sub formă de printuri 40×30. Sper că după ce vedeți aceste poze și le dezbrăcați de concept, stilistică, compoziție  — după ce găsiți explicații pentru toate detaliile acestora — să rămâneți cu un grăunte din ceva inexplicabil pe care îl duceți acasă și îl plantați în spatele minții voastre și îl lăsați sa crească”. -Andrei Șerban

Expoziția se deschide cu vernisajul de pe 29 ianuarie 2022, începând cu orele 12:00, în studioul Black Rhino Radio, din General Constantin Cristescu 12. 

Black Rhino Radio este un proiect care promovează artiștii, muzica și cultura din spatele sunetului. Cu o experiență în muzică și arte vizuale de mai bine de 15 ani, echipa din spatele proiectului și-a propus ca prin fiecare proiect să facă auzite vocile artiștilor consacrați, dar si ale celor emergenți. 

Alte noutati