Accesorizați-vă primăvara cu un cadou Dizainăr

Magazinul Dizainăr vine în ajutorul celor care își doresc să aleagă un cadou deosebit de 1 și 8 martie. 

Din 26 februarie se deschide micul târg Vitrina de Design pentru a 8-a lui primăvară în casa designului românesc. O selecție de cadouri fine, numai bune de oferit fetelor cochete din viața noastră, vă așteaptă la showroom-ul Dizainăr de lângă Cișmigiu/Știrbei, pe parcursul a două weekenduri prelungite, în perioada 26 februarie-1 martie și 5-8 martie, orele 12.00-17.00.

Vă puteți alătura evenimentului offline aici, iar cei care doresc să comande online o pot face accesând www.dizainar.com/produse.

Primăvara aceasta alegeți un cadou inedit creat de un designer român! 

𝗗𝗶𝘇𝗮𝗶𝗻𝗮̆𝗿 𝗰𝗼𝗻𝗰𝗲𝗽𝘁 𝘀𝘁𝗼𝗿𝗲 este spațiul creativ de întâlnire al oamenilor care înțeleg utilitatea produselor locale, frumoase și bine făcute. Fondat în 2012, Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o platformă ce conectează creatorul, producătorul și utilizatorul final. În magazinul Dizainăr vă așteaptă peste 600 de obiecte deosebite, de la mobilier, corpuri de iluminat, articole de bucătărie, ceasuri, grafică, până la accesorii personale, decorațiuni, jucării și bijuterii, toate produse în serii mici

Alte noutati