Weekend în Cartier: 31 ianuarie-2 februarie 2020

Iată ce activități recomandăm de făcut în acest weekend prin Cartierul Creativ :

La Institutul Cervantes ne așteaptă Zilele Filmului Cubanez. Ediția din 2020 are loc în perioada 29 ianuarie – 1 februarie și cuprinde șase proiecții din cele mai reprezentative filme produse de Institutul Cubanez de Artă şi Industrie Cinematografică (ICAIC) în ultimii 30 de ani. Intrarea este liberă în baza unei rezervări prin e-mail trimisă la adresa cultbuc@cervantes.es.

Sâmbătă ne relaxăm la primul brunch organizat de fetele de la Tartelicious pe anul acesta. Ne-au promis baklava tarts, mtabah , tarta cu deja cunoscuta malabi și multe alte gustări din poveștile Șeherezadei.

Apoi, pentru o notă de artă, vă invităm În jurul și împrejurul suprarealismului, la Muzeul Național de Artă al României. Expoziția este prezentată în sala dedicată expozițiilor temporare din cadrul Galeriei de Artă Europeană, accesul făcându-se pe baza biletului de intrare în galerie.

Sâmbătă seară puteți arunca un ochi prin Palatul Universul la Artizthick, pentru SHOW NUFF-ul lor lunar. Evenimentul încurajează la dans, dar și doar la privit (pentru cei care încă nu sunt pregătiți pentru spotlight), iar muzica evenimentului este awesome. Go and take a look!

Ziua de duminică o vom începe cu o porție de clătite gustoase de la J’ai Bistrot (dulci sau sărate), iar seară ne vedem la filmul „Like Mike” care va fi proiectat la Sneaker Industry.

Weekend creativ să aveți!

Alte noutati