Program spectacole Teatrul EXCELSIOR | 11 - 18 DECEMBRIE 2021

Între 11 și 18 decembrie, Teatrul Excelsior vine cu un program de neratat atât pentru cei mici, cât și pentru întreaga familie. Piese de teatru precum „Missouri Sky” de Victor Morozov, „Cocoșelul neascultător” de Ion Lucian, „Familia Addams” – libretul de Marshall Brickman & Rick Elice, pot fi vizionate pe parcursul întregii săptămâni. Scena va fi populată de fel și fel de personaje, de la cei trei prieteni – Cocoşelul, Ursuleţul şi Motănelul, până la personaje consacrate precum Morticia Addams, Gomez Addams – ce vor stârni imaginația publicului, transpunându-l într-un cu totul alt univers.

Întregul program al săptămânii este următorul:

Sâmbătă, 11 decembrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR (Sala Studio): „Missouri Sky”de Victor Morozov, regia Silvia Roman. Bilete: pe teatrul-excelsior.ro, bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

Duminică, 12 decembrie, ora 11:00, Teatrul EXCELSIOR: „Cocoșelul neascultător” de Ion Lucian, regia Ion Lucian și Victor Radovici. Bilete: pe teatrul-excelsior.ro, bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

Duminică, 12 decembrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: „Arlecchino si pierdutele iubiri”, după o canava de Commedia dell’arte; scenariul și regia Enrico Bonavera. Bilete: pe teatrul-excelsior.ro, bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

Miercuri, 15 decembrie, ora 18:00, Teatrul EXCELSIOR: „Familia Addams” – libretul de Marshall Brickman & Rick Elice; regia, coregrafia și costumele Răzvan Mazilu. Bilete: pe teatrul-excelsior.ro, bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

Vineri, 17 decembrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: „Cenușăreasa” adaptare muzicală de Eduard Petru Jighirgiu după basmul omonim. Bilete: pe teatrul-excelsior.ro, bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

Sâmbătă, 18 decembrie, ora 18:00, Teatrul EXCELSIOR: „Familia Addams” – libretul de Marshall Brickman & Rick Elice; regia, coregrafia și costumele Răzvan Mazilu. Bilete: pe teatrul-excelsior.ro, bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

Alte noutati