Emisiunea Cartierul Creativ@ BRR w/Silvana Marica

Emisiunea bilunară Cartierul Creativ revine și marțea aceasta de la ora 11:00, tot pe Black Rhino Radio, un radio independent ce produce și dezvoltă lunar 90 de emisiuni în scopul de a evidenția scena creativ-culturală și locală a Bucureștiului.

Gazdelor emisiunii, Maria Neneciu și Irina Florea, li se va alătura Silvana Marica, CoOwner, PR & Marketing Manager al Sneaker Industry. Silvana nu a intrat în lumea de sneakers & streetwear ca fiind pasionată de acest subiect, totul bazându-se pe o conjunctură norocoasă și a fost mai mult decât fericită să descopere o comunitate din care spune cu mândrie că face parte. După șase ani și zeci de proiecte, colaborări cu numeroase branduri și inițiative de CSR, SNKRIND. i-a devenit familie. 

Mai multe despre ceea ce înseamnă lumea de sneakers & streetwear, despre familia SNKRIND., dar și despre locurile preferate din Cartier și antreprenoriatul creativ, puteți asculta mâine, în cadrul emisiunii Cartierului.

Emisiunea Cartierul Creativ poate fi ascultată online aici, iar aplicația Black Rhino Radio poate fi downloadată de aici.

Alte noutati