Weekend în Cartier: 14-16 februarie 2020

Anul acesta, 14 februarie deschide afectuos weekend-ul în Cartierul Creativ. Chit că este vorba de un speed dating la Sneaker Industry, de o seară dansantă în Apollo111, de amintirea unei relații trecute la J’ai Bistrot sau de un Valentin Disco în Control, în Cartier este posibil să vă găsiți jumătatea.
Sau, dacă sunteți deja un „întreg”, recomandăm o seară călduroasă la Teatrul Odeon, Teatrul Excelsior sau Teatrul Mic.

Într-un secol al vitezei, cam toate lucrurile pe care le facem sunt „pe repede înainte”, inclusiv găsirea jumătății. Așa că cei de la Sneaker Industry pregătesc vineri o sesiune de speed dating în urma căreia poți pleca acasă cu o nouă cucerire, și un nou tricou. Check it out!

Cunoașteți fraza „Single and fabulous!” ? Ei bine, Sebastian va pune vineri muzică la Apollo111 pentru toți cei din Cartier care vor doar să danseze pe melodii pop vechi și să sărbătorească „celibatul fermecător. ”

La Control se zvonește că vineri va fi o Bohemian Dirty Disco Rhapsody pe propria lor La Isla Bonita. Eugen Rădescu va fi cel care va anima spiritele până-n zorii zilei de sâmbătă, așa că veniți devreme și plecați târziu pe muzica anilor ’70, ’80 și ’90.

Pentru cei care vor să petreacă seara de vineri într-o manieră mai liniștită, echipa Teatrului Excelsior îi așteaptă la spectacolul Missouri Sky, piesa câștigătoare a Concursului de dramaturgie pentru adolescenți NEW DRAMA, ediția 2017 , în care cei doi protagoniști își construiesc universul lor comun, idealist. Bilete găsiți aici.

Sâmbătă ne vedem la Teatrul Odeon pentru spectacolul multi-premiat „Pe jumătate cântec”, de la ora 19:30. Aflați care este cealaltă jumătate a spectacolului, rezervându-vă bilete de aici.

Tot sâmbătă, dar de la ora 21:00, ne încercăm norocul la J’ai Bistrot unde, poate, un „old love” așteaptă. Vor fi „piese vechi, cu niște nostalgie, nu prea multă melancolie și destul de mare dans.”

Și, în cazul în care nu am învățat din greșelile realizate în trecut, ne vedem la Lecția care se joacă la Teatrul Mic, unde „Râsul se transformă în frică, iar frica duce la milă și empatie.”-Radu Iacoban . Bilete pentru spectacol găsiți aici.

Iar duminică ne creștem încrederea în sine după un weekend plin de petreceri la workshop-ul organizat de Dream&Act. De la ora 15:00, Ștefana și Irina ne așteaptă pentru a ne arăta modul prin care actoria ajută la dezvoltarea personală.

Weekend creativ să aveți!

Alte noutati