Traseu virtual prin Cartierul Creativ #4

Săptămâna aceasta ne găsește tot în carantină, din ce în ce mai dornici de socializare. Dar, tragem adânc aer în piept și ne pregătim pentru încă o săptămână de #statacasa și de relaționat la distanță. De unde ne comandăm cafeaua, prânzul și unde „mai ieșim” săptămâna aceasta prin Cartier povestim mai jos:

Pe lângă clădirea impunătoare a Sălii Radio ne amintim că există locul cu cele mai bune ginuri și cea mai spumoasă cafea din zonă: cafeneaua soto unde admiram deseori mici expoziții de artă. Acum păstrăm amintirea vie și comandăm acasă cafea, sucuri naturale, smoothie-uri și gin & tonic pe whatsapp la numărul 0773 930 658.

Parcă de la statul în casă ni s-a făcut dor de o ciorbă bună, iar în Cartier avem o Ciorbărie exact pe strada Academiei. Vestea și mai bună este că putem comanda orice din meniul lor bogat. Așa că intrați pe site-ul lor și alegeți-vă masa potrivită vouă.

Și, apropo de mâncare, în perioada aceasta merge să adăugăm „zahăr” peste orice moment pentru a îndulci, atât cât putem, situația. Dar, ce facem atunci când ne întâlnim cu „ Familia fără zahăr”? Ei bine, putem urmări chiar aici spectacolul Teatrului Mic despre familia la români.

Cei de la Linotip au lansat anul trecut un spectacol excelent despre corpul uman și relația pe care o avem cu acesta. „Reverse discourse” va putea fi urmărit online și, poate, cu această ocazie ne vom privi corpurile cu alți ochi.

Stay safe!

Alte noutati