5 din Cartier: Guest Edition cu Bogdan Munteanu

„#PesteTot e un renume căpătat pe bună dreptate pentru că îmi place să explorez des orașul la pas sau pe bicicletă, să descopăr locuri noi, să particip la evenimente și apoi să le recomand și altora.
Cât privește Cartierul Creativ, mă plimb deseori pe străzile sale mai ales pentru că se întâmplă atâtea lucruri faine în el încât nu există săptămână să nu fiu prin zonă.” ne povestește Bogdan.

Recomandările lui Bogdan în ceea ce privește cele 5 locuri din Cartier sunt următoarele:

Linotip – Centru Independent Coregrafic 📍 Strada Ion Brezoianu, nr. 23-25

E situat în Palat Universul (una dintre cele mai efervescente clădiri din oraș) și este locul în care pot găsi cu siguranță în orice clipă un spectacol de dans mega fain pus în scenă de niște oameni super muncitori și creativi.

Teatrul Act 📍 Calea Victoriei 126

Un spațiu independent chiar pe Calea Victoriei, cu un repertoriu bun de spectacole de teatru și cu nume mari în distribuție. Iar atmosfera e unică deoarece spectacolele se joacă într-o sala foarte intimă, cu o acustică excelentă.

Mr. Blade – Barber Shop 📍 Strada Ion Brezoianu, nr. 3-5

E poziționat pe Brezoianu într-o zonă activă a Cartierului, iar eu îi trec pragul de multe ori pe an, pentru că cei de acolo sunt foarte pricepuți și atenți la detalii. Își fac treaba impecabil, plus că poți primi și un drink cât timp ești frezat sau bărbierit.

J’ai Bistrot 📍 Calea Griviței 55

E locul din Cartier în care ajung cel mai des, fie că este vorba de vreun party, de un silent concert sau de o bere cu prietenii. E fain că în sezonul cald poți lucra din grădină pentru că e umbră, e liniște, netul merge bine, iar meniul are limonade răcoritoare din belșug.

Uzina Coffee 📍 Piața Amzei 5

E situat în zona Amzei, un alt punct fierbinte și activ al Cartierului, iar deși eu nu sunt mare băutor de cafea, pot spune că am băut aici niște cafele mega bune, plus că au și ceva beri artizanale care merg la fix vara pe terasa de la stradă. Unde mai pui că în interior au multe concerte intime în sezonul rece.

Oamenii îl pot găsi pe Facebook, https://www.facebook.com/MunteanuRecomanda, pe Instagram, https://www.instagram.com/munteanurecomanda/, pe noul website ce va fi lansat în curând  dar mai ales pe la concerte ori evenimente.

Pace Cartierului! ❤

Alte noutati