5 din Cartier: 10-14 februarie 2020

Un atelier de dans contemporan sau de antreprenoriat, o expoziție de modă și spectacole de teatru – cam așa putem rezuma evenimentele unde ne vedem săptămâna aceasta în Cartierul Creativ :

Luni ne întâlnim la Switch Lab în Palatul Universul, de la ora 19:30, la un nou modul de dans contemporan susținut de coregrafa Simona Deaconescu. Modulul este organizat în două grupe: una dedicată începătorilor (miercuri seară) și cealaltă dedicată intermediarilor (luni seară), iar înscrierile se fac prin email la adresa danscontemporan@gmail.com.

Marți aflăm răspunsul întrebării „Care este mentalitatea antreprenorului de succes?” oferit de către Andreea Filip, la spațiul AWE, de la ora 18:30. Înscrierile la eveniment pot fi făcute la acest link, iar accesul pentru elevi și studenți este gratuit.

Miercuri, la Galateca, absolvenții cursurilor departamentului de modă DallesGO își vor prezenta lucrările începând cu ora 20:00. Detalii despre eveniment, găsiți pe pagina de Facebook.

Joi aflăm „Cui i-e frică de Mitică sau Atenție, se taie apa!” la Green Hours. În regia lui Matei Lucaci-Grunberg, spectacolul prezintă felul în care o şedinţă obişnuită a unei Asociaţii de Proprietari se transformă pe neaşteptate în prilej de dezbatere, în momentul în care pe ordinea de zi apare problema realegerii preşedintelui de bloc. Bilete găsiți aici.

Vineri ne vedem tot la un spectacol de teatru în care „Karamazovii” vor prinde viață pe scena Teatrului Mic, în regia Nonei Ciobanu. Pentru bilete, aveți aici link-ul.

Săptămână creativă să aveți!

Alte noutati