Traseu virtual prin Cartierul Creativ #3

De data aceasta ne „plimbăm” prin Cartier pe la Vanfruct pentru cafeaua bună și gustările sănătoase, „mergem” la film pe platforma TIFF Unlimited, urmărim spectacolul Neverland la Apollo111 Teatrul, „ieșim” cu prietenii la o bere Zăganu pe Zoom și găsim sprijin în grupul de ajutor Reciproc inițiat de The Institute.

Fie că vreți să vă comandați micul dejun și cafeaua delicioasă online, sau să vă înarmați cu masca, mănușile de protecție, declarația completată și să porniți spre Ion Câmpineanu, cei de la VanFruct vă așteaptă cu drag cu cele mai gustoase produse. Livrarea este gratuită și puteți comanda între orele 11⁰⁰ – 17⁰⁰, de marți până duminică, de preferat cu o zi înainte de livrare.

Fiind weekend, ne vom delecta cu cele mai bune filme despre dragoste, povești din lumea gastronomiei și scurtmetraje românești premiate la festivaluri internaționale în cadrul Weekend Love & Film Food pe TIFF Unlimited. Programul filmelor din #CaranTIFF îl găsiți și în evenimentul lor de pe Facebook.

Sâmbătă „ieșim” la Apollo111 Teatrul și ne bucurăm de spectacolul „Neverland”. Link-ul de vizionare va fi anunțat sâmbătă pe pagina de Facebook Apollo111 Teatrul și în evenimentul de pe Facebook. Difuzarea spectacolului va fi urmată de un Q&A cu Ioana Flora.

Și, pentru că începe weekend-ul, ne pregătim și stock-ul de bere Zăganul pentru „ieșirile” cu prietenii pe Zoom. În plus, băieții au activat și un discount de 20% pentru minim 20 beri achzitionate (oricare selectie de 20 de beri). Check it out here!

Și, da, știm că în această perioadă este important să fim împreună, așa că vă așteptăm pe grupul RECIPROC creat de către The Institute. Toate entitățile din Cartier sunt așteptate acolo, așa că ne vom ajuta reciproc. ( Link grup. )

Stay safe!

Alte noutati