5 din Cartier: 16-20 decembrie 2019

Avem înainte o săptămână cu multe evenimente care ne pregătesc pentru atmosfera vacanței de iarnă. De la piese de teatru, la concerte de Crăciun, la filme și spectacole de dans.

Luni ne vedem la Teatrul Mic pentru spectacolul Mama, în regia Nonei Ciobanu. O piesă despre familie care studiază atent relația dintre o mamă și fiul ei, alături de toate momentele complicate și stranii. Bilete puteți găsi aici.

Marți ne vedem la Universitatea Națională de Muzică din București la un concert dublu pentru marimbă, vibrafon și orchestră, dirijat de domnul profesor Bogdan Vodă.

Miercuri ne vedem la Cinemateca Eforie pentru cea de-a patra ediție a Bucharest Short Film Festival. Filmele selectate au fost premiate în festivaluri de renume, precum: Annecy, Bafta, Berlinale, Cannes, Clermont-Ferrand, Locarno, Premiile Oscar, Moscova, Palm Springs, Raindance, Veneția, Sundance, Tribeca, Toronto, dar și altele. Bilete puteți găsi aici.

Joi ne strângem cu toții la atelierul de ceramică al Mădălinei Teler. Vom descoperi felul în care putem modela și decora ceramica, dar și procesul de transformare a ceramicii din timpul arderii.

Iar vineri aniversăm alături de cei de la Linotip 10 ani de spectacol Promised Land. Vom discuta despre spectacol, despre cum a reușit să facă istorie, îl vom urmări cu sufletul la gură, iar mai apoi, la un pahar de vin, vom dansa și noi desculți. Nu ratați acest moment!

Săptămână creativă să aveți!

Alte noutati