Weekend în Cartier: 24-26 ianuarie 2020

Săptămâna aceasta ne bucurăm de un weekend prelungit în Cartier. Avem timp să sărbătorim Mica Unire pe melodii românești, să mergem la teatru, muzeu, un târg de viniluri și chiar la un jam session.

Începem weekendul prelungit sărbătorind Mica Unire cu o seară de dans la J’ai Bistrot, alături de DJ Vasile, pe ritmuri românești. Dj Vasile, pe numele său adevărat Lucian Stan, se poate numi cu ușurință unul din artiștii veterani care a pus bazele muzicii electronice în România.

Accesul la eveniment este liber.

Pentru ziua de vineri Green Hours ne recomandă un jam session de la ora 20:00 – Jam You Up! On Jan. 24th. – Unification Night.

Green Hours și-a propus ca în 2020 să provoace publicul meloman printr-o serie de jam sessions, concepută de basista Laura Benedek și șlefuită alături de colegii săi de-a lungul ultimului an. Evenimentul se va deschide cu un mini-concert cu Sergiu Bivol la trompetă, Lucas Contreras – ghitară, Sergiu Chirileasa – pian, Laura Benedek – bass și Gabi Matei – tobe.

Intrarea se face printr-o donație de 20 de lei.

Pe 25 ianuarie vă invităm să vizitați expoziţia Partea nevăzută a colecţiei de artă Alexandru Phoebus la Muzeul Coelcțiilor de Artă.

Odată cu deschiderea expoziției, a avut loc și lansarea volumului Alexandru Phoebus (1899 – 1954). Repertoriul colecției. Volumul deschide seria de repertorii a Muzeului Colecțiilor de Artă și a fost ales special, ca urmare a interesului manifestat de-a lungul anilor de vizitatori pentru acest artist cu o importanţă incontestabilă pentru modernismul artistic românesc. Volumul poate fi achiziționat de la librăria Muzeului Colecțiilor de Artă.

Program de vizitare: orele 10.00 – 18.00. Ora limită de acces este 17.00.

Pe 25 și 26 ianuarie Control Club se transformă într-un tărâm paradiziac dedicat pasionaților de discuri de vinil. De la The Chemical Brothers, Jamiroquai, Roisin Murphy sau Bonobo, până la Daft Punk, Sonic Youth, Boards of Canada sau Beastie Boys, John Coltrane și Sun Ra, Madlib, J Dilla, A Tribe Called Quest, Funkadelic sau Prodigy & all the classics, vom avea chiar de toate.

Cinci expozanți, 5000 de viniluri, două zile de paradis. Intrarea este liberă.

Program:
Sâmbătă – 12:00 / 19:30
Duminică – 12:30 / 18:30

Încheiem săptămâna cu piesa Coada de Israel Horovitz, regia Iarina Demian, duminică de la 20:00, la Bulandra.

Biletele la categoria I sunt 40 de lei și pot fi achiziționate de aici.

Weekend creativ să aveți!

Alte noutati