Emisiunea Cartierul Creativ @ BRR w/Eliza Yokina

Black Rhino Radio este un radio independent ce emite din Cartierul Creativ, dintr-o casă cu hortensii în curte, cu gene și obloane lungi, de pe Str. Cristescu, un mic hub ce se dezvoltă încet dar sigur în Cartier. Din dorința de a genera un conținut complex și de calitate, care să reflecte scena creativ-culturală și locală, BRR produce și dezvoltă lunar 90 de emisiuni în acest scop.

Marțea aceasta, pe 14 septembrie, începând cu ora 11:00, puteți asculta LIVE Emisiunea Cartierului Creativ, o emisiune despre puterea culturii și creativității de a acționa ca un catalizator al schimbării, creșterii și transformării locului. Totodată, emisiunea își propune să încerce să deblocheze potențialul creativ al orașului, valorificând businessurile, inspirația și potențialul unei comunități locale, cu intenția de a schimba narațiune Bucureștiului.

Ne dorim ca prin această emisune să descoperim perspective subiective și istoriile personale  ale celor care locuiesc, lucrează sau consumă (în) Cartierul Creativ și sperăm ca aceste realități să fie cât mai diverse, astfel încât să genereze discuții despre noi ipostaze, dar mai ales despre noi scenarii pentru oraș. Dar ne dorim mai ales să reușim să descoperim care este sau ar putea fi playlistul Cartierului, playlist pe care ne dorim să îl compunem alături de super-invitații, dar mai ales super-invitatele noastre,  au declarat Maria și Irina.

Discuția de mâine va avea drept puncte de interes Palatul Universul, dar și noile mici businessuri deschise recent în Cartier. Toate acestea însoțite de un playlist special.

Gazdele emisiunii Cartierului Creativ vor fi Maria Neneciu și Irina Florea, iar primul invitat al emisiunii este Eliza Yokina.

Eliza este Senior Partner la Cumulus și membru fondator al Asociaţiei „De-a Arhitectura” – ce aduce cultura mediului construit în școli – iar în trecut a fondat Biroul de arhitectură SYAA. Personalitate artistică, atentă la detalii, Eliza are înclinaţie spre reinterpretările senzoriale în arhitectură, spre arhitectura precedată de o poveste. Este câștigătoare de trei ori a Anualei de Arhitectură București și premiată la „Gala Bun de Tipar” 2012 cu cartea sa „Vise Despre Case”. Eliza caută prin arhitectură o formă de raportare la oameni și la viaţă. Prezenţă activă în peisajul artistic bucureștean, proiectele pe care le-a coordonat s-au remarcat prin sensibilitate și vigoare, un mix ce surprinde esenţa Elizei, ca om și arhitect.

Emisiunea poate fi ascultată integral aici.

Alte noutati