Diud, Where’s my tune? a ajuns la Episodul 50!

DWMT este locul în care muzica live și cinematografia se împletesc, asta spus pe scurt, dar povestea este, de fapt, mult mai complexă. DWMT a devenit un spațiu de experiment creativ pentru echipa Diud și un proiect drag (sau mai bine zis un love story) al regizorului Andrei Gheorghe, care își toarnă sufletul în fiecare episod, încă din 2018, Live, One Shot, One Take! 4 ani și 50 de episoade mai târziu, proiectul DWMT a reușit să adune, organic, peste 7 milioane de vizualizări.

Acum… spoiler, urmează niște “name drops”, dar artiști ca Mădălina Pavăl, Amuly, Bocaseca, Macanache, Mihail, Vița de Vie, Emaa și mulți alții (foarte mulți) au ajuns în studio-ul Dă Space, locul unde DWMT se întâmplă. La un search pe Youtube distanță o să găsești toate episoadele, pe sezoane. Dar hai să revenim la Episodul 50 la care am avut onoarea (da, da, onoarea) să lucrăm cu love crush-ul nostru [insert drum roll] duo-ul Moonlight Breakfast, care strălucesc mai ceva ca soarele de vară în episodul aniversar #DWMT.

So, Happy 50 to us, ca să nu o mai lungim! La cât mai multă muzică bună! Și, cum o aniversare adevărată nu-i aniversare fără un party pe măsură, ne-am decis să “play it right” și să punem de o “mare petrecere mare” la J’ai Bistrot (fresh partners in crime) mâine, în 10 August – all music lovers invited! Do you have your dancing shoes ready! V-am pregătit  și un watchparty al tuturor celor 50 de episoade, un concert surpriză (normaaaal) și un silent disco de zile mari. Pe canalul verde, canalul artiştilor vor pune muzică Dora Gaitanovici, Jurjak şi Vlad Flueraru. Pe canalul albastru, al colaboratorilor îi avem pe Răzvan Leucea, Şerba Georgescu & Alex Zglimbea şi Dhope, iar pe canalul roşu, canalul Diud, pe Anca & Andrei Gheorghe, Andra Nicula şi Călina Purje. Atenție… se filmează! Vom pregăti spaţiul în stilul DWMT. Grădina de la J’ai şi-a pus deja ținuta de petrecere. Să fiți Cuminți au îmbrăcat unul dintre pereţi într-un mural nou nouț, marca DWMT pictat de Ingrid Odette Maschek. Get your camera ready pentru că cere să fie fotografiat din toate unghiurile!

Stay tuned Aici, aici și aici!

Alte noutati