UNDERCLOUD își deschide porțile. 7 zile de festival, în inima Bucureștiului

Festivalul de Teatru Independent UNDERCLOUD, unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale ale verii, deschide cortina astăzi pentru a încânta iubitorii de teatru cu o serie de spectacole captivante. Între 19 și 25 iunie, Calea Griviței se va transforma într-un magnet pentru artiști talentați și spectatori dornici de experiențe teatrale unice. UNDERCLOUD este un loc de întâlnire al teatrului național și internațional, aducând pe scenă spectacole de o varietate impresionantă. În cadrul festivalului, publicul se va bucura de reprezentații atât din România, cât și din Polonia, Austria și Franța, aducând o perspectivă globală asupra artei teatrale și îmbogățind diversitatea culturală a festivalului.


Un element distinctiv al festivalului este susținerea și încurajarea noilor talente. Și anul acesta selecția prezintă spectacole realizate de studenți talentați, care explorează subiecte relevante și abordează probleme contemporane într-un mod inovator. Această platformă oferă tinerilor artiști o oportunitate unică de a-și exprima creativitatea și de a-și împărtăși viziunile cu publicul larg, iubitor de teatru.


UNDERCLOUD nu se limitează doar la teatru, ci este o manifestare culturală completă, așa că festivalul începe și se termină cu muzică – Ada Milea în deschidere, spectacol care este deja sold-out, și un concert susținut de Mihai Mărgineanu la final de festival, pentru a celebra încheierea unei săptămâni pline de experiențe artistice remarcabile.


Ca în fiecare an, festivalul vine în întâmpinarea publicului cu oferta 1+1, care îți aduce un bilet gratuit pentru fiecare bilet cumpărat cu cardul tău BCR Visa la casa de bilete de la J’ai Bistrot, program 12:00 – 20:00 pe toată durata festivalului. George. Primul Banking Inteligent și Visa susțin cu entuziasm această campanie specială. Biletele online pot fi achiziționate de pe www.theatrum.ro.


Pentru mai multe informații despre programul festivalului, vă rugăm să accesați site-ul oficial: www.undercloud.ro.

***

Producători: Fundația Calea Griviței și Asociația UNDERCLOUD
Realizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 1
Finanțat de Ministerul Culturii
În parteneriat cu Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureștiși Cartierul Creativ
Spații partenere: UNARTE, Muzeul Național al Literaturii Române, Teatrul Dramaturgilor Români, J`ai Bistrot, Black Habit
Parteneri principali: George. Primul Banking Inteligent, Visa
Parteneri: Aqua Carpatica, Persil, Kasper, Tzuca și Asociații, Gavrilă și Asociații, Theatrum
Partener media principal: Rock FM
Parteneri media: Euromedia, B365, Ziarul Metropolis, HAPP.RO, IQAds, Liternet, Cult-Ura, Agenda de Carte, The Institute, Itsy Bitsy

Alte noutati