Magie, povești și-un miracol de Crăciun se întâmplă la Teatrul Ion Creangă

Cele mai frumoase sărbători au loc acasă. Pentru că, atât noi, cât și voi ați așteptat să vă chemăm din nou în Piața Amzei 13, iată că un miracol de Crăciun s-a întâmplat, iar în perioada 15-22 decembrie, ușa Teatrului Ion Creangă este deschisă pentru o întâlnire magică cu Moș Crăciun, în foaierul Sălii Mari.


Începând cu ziua de vineri, în fiecare zi, în intervalul orar 18:30 – 20:30, Teatrul Ion Creangă așteaptă toți copiii într-un cadru de poveste, cu noi gânduri despre anul care a trecut, cu poezii, colinde sau îmbrățișări. Moș Crăciun e tare bucuros să vină iar la Teatrul Ion Creangă, de această dată într-o casă nou renovată și de aceea a avut grijă să-și umple sacul cu o mulțime de surprize pentru micii vizitatori care vor să-l cunoască.


O altă surpriză pe care echipa Teatrului Ion Creangă a pregătit-o este programarea unei noi reprezentații a spectacolului „Alertă în Laponia”, pe data de 22 decembrie, de la ora 17:00, la Sala Mare. La cererea publicului, dar și din dorința de a vă invita de Crăciun în nouă noastră sală, s-a programat acest spectacol pentru a ne bucura împreună de o poveste unică în repertoriul nostru, fiind și ultimul din acest an. Programul se va relua începând cu data de 6 ianuarie, atât la Sala Mică, cât și la Sala Mare.


Încă un motiv de vizitare ar fi chiar Piața Amzei. Începând cu data de 13 decembrie s-a deschis – „Crăciun în Amzei”, un târg organizat de către Cartierul Creativ, The Institute și Primăria Sectorului 1. Acesta va avea loc până pe 27 decembrie, în Piața Amzei. De asemenea, celebra casă cu aspect cochet de sărbătoare – Casa Mița Biciclista se află la două minute de mers pe jos de Sala Mare a Teatrului Ion Creangă. După o vizită la Moș Crăciun, puteți admira și o poveste arhitecturală cu istorie și lumini vesele.


Astfel, soldățeii de plumb, doamna Crăciun, împreună cu renii lui Moș Crăciun te așteaptă cu brațele deschise la Teatrul Ion Creangă! Nu uita să-i aduci și o scrisoare Moșului cu ce gânduri și dorințe ai să-i transmiți. Intrarea pentru întâlnirea cu Moș Crăciun este liberă pentru toată lumea! Biletele pentru reprezentația spectacolului „Alertă în Laponia” s-au pus deja la vânzare online pe platformele de Entertix și Myticket. Pentru mai multe informații despre activitatea Teatrului Ion Creangă, accesați www.teatrulioncreanga.ro sau platformele de social media – Facebook și Instagram.

Alte noutati