ANNIVERSAIRE 9.NOI | Galeria Galateca împlinește 9 ani

Salonul de artă și design / 3 decembrie 2021 – 8 ianuarie 2022 / Galateca și NeoGalateca.

Peste 30 de designeri într-un nou salon concept în prag de sărbători. Două camere de artă, cu o selecție special curatoriată și nume noi în portofoliul NeoGalateca.

Salonul de artă și design ANNIVERSAIRE a ajuns la ediția a 9 -a. Sunt celebrați 9 ani de design, 9 ani în care au fost lansate trenduri, 9 ani în care spațiul Galateca a fost transformat într-o platformă de susținere a generațiilor de designeri tineri, dar și a celor consacrați.

În acest an, atât de diferit, ANNIVERSAIRE 9.NOI are și o altă componentă – recrearea unei comunități, NOI împreună, generăm conexiuni, prezentăm design de obiect într-un mod interactiv, refacem punți între public și artiști, vorbim despre comunitatea din acest domeniu ce a evoluat extraordinar.

A fost gândită încă o facilitate, ANNIVERSAIRE 9.NOI fiind primul salon ce se regăsește și virtual pe magazinul online NEOGALATECA.RO: un buton special cu lucrările și obiectele celor prezenți în salon pentru a putea fi achiziționate și online.

Anayd Blu,  Animini, Gianina Ciobanu, An Tan Te Design, Daring Trash, Ematelier, Daniela Frumuṣeanu, Ana Ilie, Katerini, Laurus Glass Art, Anca Irina Lefter, Ler-poveṣti cusute,  Anadora Lupo, Luviane Atelier de Parfumerie, Maam with love, Mana Jewellery, Lore Mateiuc, Matiere Immaterielle, Muna, Musa Kimono, Natsuko – origami paper flowers, NFelt, Cristina Savin, Raluca Soare, Renate Jewellery, Rozmarin Concept, Sabinne, Traces of Heels, Wooba, Wood concert, Zpuffers sunt cei ce au pregătit cadouri lucrate cu mare grijă, cu materiale sustenabile sau integrând noi concepte, pentru sărbători, workshopuri și alte surprize.

ANNIVERSAIRE 9.NOI este completat cu două camere de artă contemporană, o selecție special curatoriată unde pot fi descoperiți artiști consacrați dar și lucrări ale celor la început de drum. Susținem comunitatea creativă locală oferind cadouri de artă și design.

Alte noutati