Emisiunea Cartierul Creativ@BRR w/ Andrei Grosu, Artemisa Pascu & Radu Manelici

Emisiunea Cartierul Creativ revine către ascultători marțea aceasta, 22 noiembrie, începând cu ora 11:00, pe Black Rhino Radio. Gazdelor emisiunii, Maria și Irina, li se vor alătura trei invitați speciali: Andrei Grosu și Artemisa Pascu, co-fondatori Local Design Circle, o asociație ce își propune să promoveze importanța designului grafic în viața cotidiană, să faciliteze accesul la educație și să contribuie la modelarea unui mediu vizual mai sănătos și Radu Manelici, unul dintre designerii români care acoperă arii multiple de lucru cu interes declarat pentru procesele din spatele limbajului vizual. Lucrările lui denotă focusul pentru sisteme și reţele ca bază de construcţie și ordonare de conţinut.

Aceștia vor discuta despre rolul designului grafic în estetica orașului, despre afișajul stradal și maniera în care regulamentele legate de activitățile de publicitate, reclamă și afișaj stradal trebuie integrate în regulamente de urbanism și în strategia de dezvoltare a orașului.

Emisiunea Cartierul Creativ poate fi ascultată online aici, iar aplicația Black Rhino Radio poate fi downloadată de aici.

Alte noutati