Emisiunea Cartierul Creativ@BRR w/Silvia Floareș&Tatiana Roșca

Cea de-a 11-a ediție a emisiunii Cartierului Creativ vă așteaptă s-o ascultați tot pe Black Rhino Radio, marți, de la ora 11:00. În continuare emisiunea își propune să atingă teme ce au în prim-plan puterea culturii și creativității de a acționa ca un catalizator al schimbării, creșterii și transformării locului, contribuind, de asemenea, și la promovarea micilor antreprenori.

Invitatele emisiunii de săptămâna aceasta – Tatiana Roșca, Social Media & Community Manager Mezanin Market & Roditor Food Market și Silvia Floareș, fondator & coordonator Mezanin Market, Roditor Food Market și Weekend Sessions – vor vorbi despre comunitatea pe care au reușit s-o construiască în jurul lor, despre planurile pe care le au pentru 2022, dar și despre târgul de primăvară de la Mezanin, a cărui inaugurare a avut loc weekendul trecut.

În 2018 am început să ne împrietenim cu o comunitate de oameni optimiști care și-au luat inima în dinți și dezvoltă afaceri, proiecte, programe în România. În doar 3 ani comunitatea a crescut și acum avem alături 200 de mici antreprenori și aproape 100 de artiști locali. Misiunea noastră este să le oferim acestor creatori și artiști o scenă de prezentare. Vrem să îi arătăm la evenimentele noastre, să-i promovăm online și să îi aducem în atenția publicului cât mai des posibil, pentru e le da încredere și pentru a-i inspira și pe alții să înceapă proiecte şi să construiască activ business-uri și proiecte în țara asta pe care o viețuim împreună. – povestesc Tatiana și Silvia.

Despre evenimentele pe care Silvia și Tatiana le organizează:

Weekend Sessions la Grădina Botanică – un program cultural cu 30 de evenimente cu picnicuri, 150 de artiști locali, muzică clasică, jazz, pop-indie, poezie, proiecții de film și 30.000 de spectatori într-unul dintre cele mai frumoase spații verzi din București: Grădina Botanică. 

Roditor Food Market – dezvoltarea comunității online și prezentarea micilor antreprenori în 40 de evenimente pe terase și spații frumoase din București sub Pop-Up Roditor 

Mezanin Market – o serie de 20 de târguri cu mici antreprenori din diferite domenii la Palatul Universul.

Alte noutati