Call for entries DESIGN GO @RDW

Good news! Comunitatea Cartierului Creativ poate să se înscrie pe harta evenimentelor conexe RDW până pe 20 aprilie.

Pentru a oferi prilejul cât mai multor business-uri locale creative să se înscrie în programul DESIGN GO, deadline-ul stabilit inițial s-a prelungit cu încă 5 zile.

Sub tema aleasă pentru anul acesta, #TOGETHER, cea de-a noua ediție a Romanian Design Week face apel către toate entitățile creative, invitându-le să se înscrie în programul săptămânii 4-13 iunie, făcând astfel parte timp de 10 zile din umbrela de evenimente conexe RDW. Cafenele, galerii de artă, studiouri de design, hub-uri, ateliere, magazine, showroom-uri vor putea să-și dea frâu liber creativității și să organizeze un eveniment care să sublinieze și să aducă în prim-plan importanța și farmecul designului local.

Așadar, dacă ai una sau mai multe propuneri de evenimente pe care le consideri semnificative pentru săptâmâna designului local, le poți înscrie până pe 20 aprilie, în una dintre cele două categorii anunțate: DESIGN GO: Satellite Events & DESIGN GO: Recommended Spots. În timp ce în secțiunea Satellite Events regăsim evenimentele satelit promovate anual ca parte a programului RDW, în secțiunea Recommended Spots organizatorii își doresc să creeze o listă cu recomandări speciale a unor business-uri locale creative care nu își doresc să se activeze printr-un eveniment special.

Pentru a face parte din programul DESIGN GO, puteți înscrie una sau mai multe propuneri completând formularul online aici, iar condițiile de participare pot fi consultate aici.

Despre Romanian Design Week

Romanian Design Week este cel mai amplu festival de design, care promovează și susține creativitatea, designul și arhitectura ca instrumente pentru creșterea culturală, socială și economică.

Începând cu anul 2020, RDW abordează anual o temă diferită în jurul căreia se conturează întregul eveniment. Așadar, festivalul de anul acesta va reuni sub tema TOGETHER, atât online, cât și offline, designeri, inițiative și evenimente care să sublinieze valoarea industriilor creative, supuse la numeroase încercări și provocări în pandemie.

Pentru al doilea an consecutiv, ediția de anul acesta va avea drept spațiu central Combinatul Fondului Plastic, spațiu cu o bogată încărcătură artistică. Mai multe despre ce pregătește ediția 2021 puteți afla aici.

Alte noutati