5 din Cartier: 9 - 13 martie 2020

După un weekend în care am sărbătorit feminitatea, ne reîntoarcem la cele 5 evenimente de toate zilele, așa că haideți să vedem unde ne vedem săptămâna aceasta:

Luni începem săptămâna în cel mai creativ loc posibil: la Green Hours jazz&theatre-café pentru spectacolul A TRIP TO TWISTERLAND: o serie de concerte a grupului a capella The Twisters. Fiind un proiect creat din plăcerea cântatului pe mai multe voci, partea a doua a fiecărui eveniment va consta într-un jam-session dedicat vocaliștilor. Bilete aveți aici.

Marți îi ascultăm pe Apel Doorn la Londophone, începând cu ora 20:00. Trupa a fost remarcată cu albumul „Puzzlemind”, iar în București vor interpreta cover-uri ale diverșilor artiști, de la Michael Jackson la Björk, în stilul propriu, mixând folk, trip hop și muzică etnică. Nu-i ratați!

Miercuri avem nevoie de magie pentru că am ajuns la mijlocul săptămânii, așa că ne vedem la Linotip pentru a afla dacă „Magic kills people” . Ne vedem acolo, de la 20:00, iar bilete găsiți la link-ul acesta.

Joi Institutul Cervantes se transformă în „Spațiu feminin. Personal și politic” până pe 14 martie. Începând cu ora 19.00, în Sala „Auditorium” a Institutului vor rula, cu acces gratuit, o serie de filme recente, relevante pentru cinematografia spaniolă realizată de femei. Dați o fugă pe la ei.

Vineri încheiem săptămâna „de lucru” tot la un teatru din Cartier, adică la Apollo111 unde va avea loc Avanpremiera spectacolului „Richard III: Royal Slang”. *Dress code / Regizorul recomandă: wear something red or white, so, see you there.

Săptămână creativă să aveți!

Alte noutati