Weekend în Cartier: 25 - 27 Octombrie 2019

Ultimul weekend din luna octombrie atrage vecini mai vechi și mai noi care invită la petrecut timp în Cartierul Creativ.

De curând i-am descoperit pe cei de la Artizthick, un studio unde înveți să dansezi Hip-Hop, Vogue, Waacking sau Party Rockin’ de la cei mai talentați și cool profi. Dacă vrei să cunoști mai întâi ce înseamnă toate aceste stiluri, echipa Artizthick te așteaptă vineri, de la ora 20.00, la Movie Night #1: Wild Style , iar dacă vrei să-i vezi live te așteaptă în fiecare lună, în ultima sâmbătă, la SHOW NUFF S2E2 | Monthly Battle & Afterparty .

Pack your moves, bring your dance, let the music play you!

Și cum nouă ne place joaca și mereu încercăm să menținem spiritul ludic prin Cartier, când am auzit că cei de la Red Goblin s-au mutat pe Știrbei Vodă, nu am știut cum să ajngem mai repede la ei. Iar sâmbăta aceasta au și pregătit două evenimente pentru iubitorii de board games și comic books: Lansare Narcos – The Board Game și Free Comic Book Day: Halloween ComicFest 2019 .

Come and play!

Tot sâmbătă putem da o fugă pe la atelierul de grădinărit urban de toamnă al celor de la Grupul de Inițiativă Civică Cișmigiu. În fiecare sâmbătă, până pe 16 noiembrie puteți planta flori și arbuști, dar și hrăni păsările din parcul Cișmigiu alături de vecinii noștri dragi.

Hai în grădină!

Iar duminică, dacă vreți să fiți martorii jumătății de secol de la înființarea primei secții de învățământ superior de design din România, Muzeul Național de Artă al României vă așteaptă în cadrul expoziției 50 Design UNArte . O puteți vizita până pe 29 noiembrie 2019 .

Weekend creativ să aveți!

Alte noutati