5 din Cartier: 9-13 decembrie 2019

Să începi săptămâna vorbind despre teatru și seara mergând la spectacole, să continui cu lansări de carte, vernisaje și aniversări ale galeriilor de lângă tine. Asta înseamnă să petreci timpul în Cartierul Creativ. Pentru săptămâna aceasta iată ce recomandăm:

Luni este zi dedicată teatrului șu muzicii. Putem vedea spectacolul „Dragostea durează 3 ani” în spațiul pop-up de la The Institute, sau putem da o fugă până la Club Control, la o seară de Jazz Nouveau. Vor cânta Niels Broos & Jamie Peet începând cu ora 20:00, iar bilete găsiți aici.

Marți ne vedem la Givers Coffee House pentru a discuta despre comunicarea unei povești cu ajutorul unui podcast în cadrul Let`s talk. Let`s podcast. Pe 10 decembrie ne vom întâlni cu Ana Maria Ciobanu, reporter la Școala9 și la Decât o Revistă, iar pe 11 decembrie cu Daniel Stanciu, Content Creator la Treisasecinci.

Miercuri ne luăm spiritul aniversar și ne vedem la Galateca pentru a serba șapte ani de Neo-Spații, Neo-Obiecte de design, Neo-Perspective. Vom avea alături de noi artă, design, bijuterie de autor, accesorii de modă & more.

Joi cei de la Galateea ne așteaptă la vernisajul „Peisaje în porțelan”, începând cu ora 18:00. Expoziția poate fi vizitată în perioada 12 decembrie 2019 – 10 ianuarie 2020.

Iar vineri ajungem la Insula 42 unde Robert OBERT își va aduce universul sau de personaje „psycho-punk”. Expoziția va fi curatoriată de Elvira Lupșa și produsă de UNICAT.

Ne vedem prin Cartier!

Alte noutati