dhana : CATHARSIS | Film photography expo & live painting

Luna martie vine cu o expoziție colaborativă între 2 artiste, și anume: lucrări de fotografie pe film realizate de Daniela Lisineanu (@dha.ana on instagram) și al său proiect “Catharsis” pe care l-a început în 2018, iar Ingrid Maschek (@odette_i) ne va încânta cu o reprezentație de live painting, transformând într-un stil propriu una dintre fotografiile expuse în cadrul evenimentului.

Muzică și vibes asigurate de acorduri pe vinyl 

Dhana: “Dinamica relației mele cu fotografia a căpătat mai multe forme și sensuri de-a lungul timpului. Ea mi-a fost mentor, terapeut, cât și părinte, iar eu i-am fost student, pacient, dar și copil.


Un univers autentic care mi-a oferit atât eliberare emoțională, cât și disciplină, reușind astfel să aprofundez o lume interioară, printr-un continuu joc de mister și revelație. Altfel spus, un mijloc de catharsis pentru mine.


Prin compoziția lucrărilor expuse, îmi doresc să ofer privitorului o experiență imersivă, care să-i stimuleze simțurile și fluxul de trăiri interioare, astfel, el participând și la descoperirea sinelui.


Sub o notă de mister și intrigă, pun la dispoziție un joc de perspective, lumini și umbre, forme, texturi și culori, toate menite să capteze atenția privitorului, să-i stârnească imaginația și să-l determine să-și pună întrebări asupra subiectului.


Fiecare lucrare are o energie aparte, care se contopește cu starea spirituală în care se regăsește fiecare individ. Astfel, o lucrare capătă noi forme de fiecare dată când e privită.“


Ingrid Odette: „Văd arta pe care o creez ca o explorare atât a celor mai raw output-uri vizuale ale minții, cât și o redare detaliată a realității, într-o manieră mai mult sau mai puțin încărcată de simboluri personale.”


Vernisajul are loc pe 18 Martie @C22 Cafeteria, pe Str. Ion Campineanu 22, între orele 12:00-20:00. Expoziția poate fi vizitată până pe 18 aprilie.

Alte noutati