5 din Cartier: 4-8 noiembrie 2019

Vremea ține cu noi și săptămâna aceasta și prelungește soarele de afară. Așa că ne putem plimba liniștiți pe străzile din Cartierul Creativ, bifând toate evenimentele faine din zonă.

Luni ne adunăm cu toții la Mezanin începând cu ora 19:00, la deschiderea celei de-a treia ediții Bucharest Gaming Week. Vom vedea lucrările unora dintre cei mai talentați artiști de game design care lucrează pentru AMC Games, Amber Studio sau Pixel Studios, dar și multe altele. Intrarea este gratuită, iar voi trebuie să aveți doar spiritul ludic la purtător.

Marți continuăm să descoperim partea artistică a Cartierului Creativ la Muzeul Colecțiilor de Artă, în cadrul expoziției „Partea nevăzută a colecției de artă Alexandru Phoebus”. Vernisajul începe de la ora 18:00 și, în aceeași zi, va avea loc și lansarea volumlui „Alexandru Phoebus (1899-1954). Repertoriul colecției”. Expoziția va putea fi vizitată până pe 25 martie 2020, de sâmbătă până miercuri, între orele 10:00-18:00.

Miercuri ne alăturăm mișcării de protejare a mediului participând la atelierul de la Modul Cărturești „Precious Plastic”. Sub îndrumarea Borbalei Ferencz, designer de modă și bijuterii, vom experimenta reciclarea și crearea bijuteriilor și tote-bag-urilor din pungi de plastic. Alăturați-vă și voi protejării mediului la Modul Cărturești de la ora 17:00.

Joi mergem pe o rută alternativă către Club Control la concertul Mountains on My Back și COMA. Intrarea se face începând cu ora 20:00, iar biletele pot fi achiziționate la link-ul de aici.

Și, încheiem săptămâna cu o petrecere de cabaret la SwitchLab unde va pune muzică, printre alții, și arhitectul Cartierului, Cristian Corvin. Cu spiritul DaDa în minte, petrecerea se anunță a fi un Cabaret Voltaire de neuitat în peisajul petrecerilor din București! Luați-vă bilet de aici și asigurați-vă prezența la petrecere.

Ne vedem prin Cartier!

Alte noutati