Emisiunea Cartierul Creativ@BRR w/Maria Duda

Ediția de mâine a emisiunii Cartierului Creativ de la Black Rhino Radio pune lupa asupra proiectului de revitalizare urbană ReSTART Amzei.


Maria Neneciu va fi alături de invitata specială a emisiunii – Maria Duda (BAZA) și se va pune focus pe istoria zonei și etapele prin care aceasta a trecut, despre evoluția zonei, despre istorii personale, de ce sunt acestea importante și despre potențialul pe care Amzei îl are pentru București.


Maria Duda este arhitect. Născută și crescută la bloc în București, cu studii la Accademia di Architettura într-un sat elvețian de unde scăparea săptămânală era plimbatul cu trenul, cu prim proiect de care a fost responsabilă în biroul Brauen + Waelchli extinderea Muzeului Olimpic din Lausanne, predând ulterior Experiența Urbană atât studenților la arhitectură cât și la administrație publică, Maria este în perpetuă căutare a înțelegerii spațiului public. În prezent activează și în cadrul BAZA. Deschidem orașul (BAZA), un ONG și birou cu scop cultural și educațional de a pune în legătură tineri profesioniști ai orașului, de a cerceta și promova mici îmbunătățiri pentru București.

Alte noutati