Eat, Drink, Sleep

1 Ianuarie

Eat, Drink, Sleep

1 Ianuarie

Ritual social la Black Habit

Pe Calea Griviței, la numărul 77, s-a deschis de curând locul unde rutina de a-ți bea cafeaua devine un adevărat ritual social. Designul minimalist al spațiului și aerul simplu, onest și direct al locului îți lasă impresia că în numai câteva secunde, cât ți-a luat să treci pragul cafenelei Black Habit, ai ajuns tocmai la Berlin.

Pentru Ionuț Isache, proprietarul locului, este esențial să le poată oferi oaspeților săi un gust autentic și o experiență cât mai plăcută. Ionuț este în prezent barista și îl poți întâlni la Black Habit în fiecare dimineață. Pasiunea pentru cafea a descoperit-o la Origo, atât din perspectiva clientului, cât și ca parte a echipei. Tot acolo, a făcut școala pentru a deveni barista.

Black Habit înseamnă cafea de specialitate, adusă din Costa Rica, de la ferma Don Alfonso, cu un gust distinct, echilibrat. Gustul special al cafelei este determinat bineînțeles de originea acesteia, dar și de cum și cât este infuzată sau de granulație, așa cum ne-a povestit Ionuț. Atât el, cât și echipa Black Habit testează zilnic fel de fel de metode de infuzare și rețete de cafea, ca să le ofere clienților un gust perfect.

La Black Habit găsești și freshuri sau mici gustări, pune-le și pe ele pe listă pentru prima vizită la cafeneaua de pe calea Griviței.

Alte articole din aceasta categorie