Eat, Drink, Sleep

1 Ianuarie

Eat, Drink, Sleep

1 Ianuarie

C22 Cafeteria, un loc cozy unde poți savura cafea delicioasă

Săptămâna aceasta urăm bun venit pe harta Cartierului vecinilor de la C22 Cafeteria, un loc unde poți savura atât cafea de specialitate, cât și produse de patiserie delicioase. Mai multe despre care au fost cele mai mari provocări ale anului, despre proiectele și planurile pe care doresc să le dezvolte în viitor, dar și despre relația cu vecinii, puteți citi în interviul de mai jos.

Bine ați venit în Cartierul Creativ!

Hello! :) Bine v-am găsit.

Cum v-ați hotărât să vă stabiliți businessul în Cartierul Creativ? Cum ați găsit spațiul și care au fost cele mai mari provocări de până acum?

După 20 de experiență prin cafenele și baruri, ultimii 5 în Austria și Elveția, ne-am decis să ne întoarcem în țară și să deschidem un loc al nostru unde să pot experimenta pasiunea pentru cafea și patiserie. Din 2018 până în 2020 am căutat un spațiu central dar departe de zgomotul traficului din București, un loc cool, răcoros vara și primitor în anotimpul rece. Am găsit spațiul  perfect cu un loc generos de primire la parter și o bucătarie spațioasă la demisol.

Printre cele mai mari provocări pe care le-am întâmpinat au fost amenajarea și igienizarea spațiului fără să facem nicio modificare structurală, păstrând în același timp caracterul locului, mozaicul de pe jos și tavanul de tip office din anii `````70. Munca aceasta ne-a luat în jur de 3 luni și jumătate. Iar un alt obstacol cu care ne-am confruntat a fost supraviețuirea ca business tânăr în plină pandemie.

Ce proiecte dezvoltați sau ce planuri de viitor aveți?

Ne dorim ca pe viitor să încercăm, cu ajutorul  instituțiilor abilitate să înfrumusețăm străduța  pe care ne aflăm pentru că, deocamdată avem probleme cu gunoiul lăsat la colț de stradă. Ne-am dori, de asemenea, o parcare pentru biciclete și mai multă verdeața și, dacă pandemia ne permite, să putem face evenimente culturale și poate niște târguri de artizani și, de ce nu, sărbătoarea cartierului  așa cum se practica pe afară.

Ce relație aveți cu vecinii? Ce alte locuri din Cartierul Creativ frecventați sau ce ați recomanda din această zonă?

Avem vecini minunați: Van Fruct , Florăria Floria, Footshop, Artichoke Social House, Biscuit Club, Supa Dupa.

Care este zona preferată din Cartier? De ce?

Zona preferată din Cartier este fără îndoială zona centrală de la Cișmigiu până la Kretzulescu și împrejurimile.

În încheiere, unde vă putem urmări pe internet?

Ne puteți urmări pe Facebook și Instagram @c22_cafeteria pentru updates.

Alte articole din aceasta categorie