Eat, Drink, Sleep

1 Ianuarie

Perfect Simplu Coffee Shop, un loc cu tradiție și cafea de specialitate

Urăm bun venit pe harta Cartierului prietenilor de la Perfect Simplu Coffee Shop. Un loc cochet, de lângă parcul Cișmigiu, de pe Strada Sfântul Constantin nr. 9, unde puteți savura o varietate mare de cafele, inclusiv de la prăjitoriile locale. Perfect Simplu duce tradiția mai departe, cu un logo inspirat din opera lui Brâncuși - Coloana Infinitului, dar și produse hand-made - în cafenea veți găsi mobilier făcut de meșteșugari români din zona Târgu Jiului, dar și cești lucrate manual din ceramică.

Bine ați venit în Cartierul Creativ!

Ca să facem introducerile, spune-ne câteva cuvinte despre voi. Cine ești, ce background ai și cu ce te ocupi acum?

Eu sunt Andrei și sunt pasionat de cafea din 2015, pasiune pe care am cultivat-o de-a lungul timpului, mai întâi ca home barista, iar din mai 2021 o împărtășesc cu comunitatea de oameni frumoși de la Perfect Simplu Coffee Shop.

Spune-ne ce este Perfect Simplu Coffee Shop și cum s-a născut?

Perfect Simplu Coffee Shop a pornit prima dată espressorul în luna mai a acestui an. Ne-am dorit un loc în care fiecare dintre noi să aibă parte de experiențe senzoriale unice, de aceea oferim clienților și comunității noastre o varietate mare de cafea provenită atât de la prăjitorii locale, cât și din Europa.

Ideea de Perfect Simplu a apărut în mintea mea de câțiva ani și a continuat să crească împreună cu pasiunea mea pentru cafea.  

Ce face din Perfect Simplu un business creativ?

Grea întrebare. 😊 Cred că tocmai pasiunea investită în proiect îl face să fie creativ. De asemenea, am dorit foarte mult să dăm o șansă produselor hand made. Astfel, am ales să lucrăm pentru o parte din mobilier cu meșteșugari din zona Târgu Jiului, iar ceștile sunt lucrate manual în ceramică.

Cum v-ați hotărât să vă stabiliți businessul în Cartierul Creativ, cum ați găsit spațiul și care au fost cele mai mari provocări de până acum?

Aici povestea este tare interesantă. Căutam spațiu de foarte mult timp, însă nimic nu îmi stârnise interesul. În ziua în care am fost să declar bebelușul nou născut la starea civilă Sector 1, ceva m-a îndemnat să mă întorc spre casă pe strada Sfântul Constantin. Spațiul în care se află acum Perfect Simplu tocmai fusese eliberat.  Îmi place să cred că acesta a fost cadoul micului Vladimir pentru mine.

Ce proiecte dezvoltați sau ce planuri de viitor aveți?

Ca orice proprietar de business, bineînțeles ca îmi doresc să scalez afacerea, însă pentru moment ne vom concentra atenția asupra creșterii comunității din jurul cafenelei Perfect Simplu.

Ce relație aveți cu vecinii? Ce alte locuri din Cartierul Creativ frecventați sau ce ați recomanda din această zonă?

Ne bucuram de susținerea vecinilor, și, cu siguranță, veți găsi câțiva în fiecare zi la cafea.

Care este zona preferată din Cartier? De ce?

Ne place zona Cișmigiului. Multă verdeață și parcul la o aruncătură de băț. Sperăm însă ca în viitorul apropiat aspectul lui sa fie îmbunătățit.

În încheiere, unde vă putem urmări pe internet?

Momentan, ne găsiți în social media, atât pe Instagram cât și pe Facebook @perfect.simplu.coffeeshop. În curând și pe www.perfectsimplucoffeeshop.com.

Alte articole din aceasta categorie